Πολύβιος Αλεξάνδρου Πλέον όλα στον ΑΠΟΕΛ φαίνονται εύκολα και απλά

Πλέον όλα στον ΑΠΟΕΛ φαίνονται εύκολα και απλά


Τρεις μεταγραφές πριν ολοκληρωθεί καν το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Ένα μεγαλεπήβολο έργο στον Αρχάγγελο στο οποίο θα στεγαστούν τα γραφεία της εταιρείας και αποτελεί κόσμημα στη γύρω περιοχή. 
 
Και στη γιορτή των Άριστων της ΕΑΚ, ο Πρόδρομος Πετρίδης έριξε την… βόμβα, αφού εκμεταλλευόμενος την παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη είπε: «Μιας και είναι και ο Πρόεδρος εδώ, σκοπεύουμε να χτίσουμε και εμείς το δικό μας ιδιόκτητο γήπεδο». Σίγουρα, ο κ. Πετρίδης άγγιξε στην καρδιά του κάθε ΑΠΟΕΛίστα, το οποίο γι’ αυτούς το ιδιόκτητο γήπεδο είναι κάτι το ιερό και αποτελεί ένα όνειρο ζωής.
 
Το σίγουρο, είναι ότι πλέον το νερό έχει μπει στο αυλάκι, αφού φαίνεται ότι έχει ωριμάσει πλέον η ιδέα του ιδιόκτητου γηπέδου. Και για να προβεί ο Πρόδρομος Πετρίδης  σε αυτή την τοποθέτηση κάθε άλλο παρά τυχαίο, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. 
 
Όλα τα πιο πάνω, μα περισσότερο απ’ όλα η ιδέα του ιδιόκτητου , αποδεικνύουν ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τα στενά Κυπριακά πλαίσια. Από την διοίκηση, μέχρι το ποδοσφαιρικό τμήμα, άπαντες δουλεύουν σε επαγγελματικά πλαίσια και πλέον η κάθε κίνηση και η κάθε κουβέντα που βγαίνει από το στόμα τους, έχει το νόημα της. 
 
Και όλα αυτά δεν είναι καθόλου τυχαία. Το είπα αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Ότι ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε πολύ περισσότερα απ’ ότι πολλοί νομίζουν από την παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη και δη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και πλέον με τη σωστή διαχείριση των εσόδων, όλα φαίνονται να είναι εύκολα και απλά! 
 

Top