Πολύβιος Αλεξάνδρου Τι σόι προγραμματισμός είναι αυτός;

Τι σόι προγραμματισμός είναι αυτός;


Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στη Κοπεγχάγη φάνηκε ξεκάθαρα ότι και ο φετινός προγραμματισμός στον ΑΠΟΕΛ είναι αποτυχημένος.
 
Μπορεί να αποκτήθηκαν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, που με το άκουσμα του ονόματός τους και μόνο να έδιναν την εντύπωση ότι θα έκαναν τη διαφορά, όμως η πραγματικότητα είναι άλλη. Γιατί στο παιχνίδι όπου παιζόταν η είσοδος της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μόνο ο Γιαννιώτας δήλωσε «παρών». Ο Ορλάντι ήταν ωσεί παρών, αφού είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό του Ντε Βινσέντι, γιατί απλά δεν είναι 10άρι, ενώ ο Μπρεσάν πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία 15 λεπτά, αλλά δεν φάνηκε καθόλου. 
 
Ο Ντε Καμάργκο, που υποτίθεται ότι αποκτήθηκε για να προσφέρει το εύκολο γκολ, αδικαιολόγητα έμεινε τον πάγκο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ τον Λάγο ακόμα δεν τον είδαμε σε επίσημο αγώνα. Και εύκολα διερωτάται κανείς, τι σόι προγραμματισμός είναι αυτός, όταν στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, τέλη Αυγούστου, τα νέα αποκτήματα δεν μπορούν να ανταποκριθούν. 
 
Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ο Τόμας Κρίστιανσεν επιμένει στο ίδιο σύστημα από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στον «Αρχάγγελο». Η αλήθεια είναι ότι ο Δανός το είπε από την πρώτη στιγμή, πως θέλει η ομάδα του να αγωνίζεται με το συγκεκριμένο σύστημα, όμως απ’ ό,τι φαίνεται οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Ο Μοράις είναι χαμένος και πολύ πίσω από τις πραγματικές του δυνατότητες, το ίδιο και ο Βινίσιους, που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον νέο ρόλο που έχει. Ο Ορλάντι είναι καλός και φιλότιμος, όμως δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που θα δει γήπεδο και θα μοιράσει μπάλα, ενώ πολύ πίσω σε σχέση με την περσινή σεζόν είναι και ο Εφραίμ. Τέλος, ο Πιέρος Σωτηρίου τα δίνει όλα, όμως είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί μόνος στην κορυφή της επίθεσης. Γι’ αυτό και στον αγώνα κόντρα στη Κοπεγχάγη στο ΓΣΠ, επιβαλλόταν η παρουσία του Ντε Καμάργκο, εάν όχι στο αρχικό σχήμα τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που δεν έγινε ποτέ.
 

 


Top