Πολύβιος Αλεξάνδρου Ο… αχόρταγος Πρόδρομος Πετρίδης

Ο… αχόρταγος Πρόδρομος Πετρίδης


Είναι πραγματικά άξια αναφοράς η παρουσία του Πρόδρομου Πετρίδη στο πηδάλιο της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ. Και είναι κάτι που δεν το λέω εγώ, αλλά οι αριθμοί.
 
Ο ισχυρός άνδρας των "γαλαζοκιτρίνων" στη δεύτερη του θητεία στην προεδρία της εταιρείας, έχει πανηγυρίσει μέχρι στιγμής, τρία πρωταθλήματα (2014, 2015, 2016) και δύο κύπελλα (2014, 2015). Ο Πρόδρομος Πετρίδης έχει πανηγυρίσει τίτλους και στην πρώτη του θητεία στην προεδρία της εταιρείας. Την πενταετία (2001-2006) είχε πανηγυρίσει ως πρόεδρος της εταιρείας, δύο πρωταθλήματα (2002, 2004) ένα κύπελλο (2006) και δύο σούπερ καπ (2002, 2004). 
 
Αναμφίβολα, από πλευράς τίτλων είναι ο πιο πετυχημένος πρόεδρος. Ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια, μετρά τέσσερα σερί πρωταθλήματα και δύο νταμπλ και πλέον έχει ενώπιον του μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Να ισοφαρίσει την επίδοση των πέντε σερί πρωταθλημάτων των περιόδων 1936-40! Επίδοση που μέχρι πριν δύο-τρία χρόνια φάνταζε όνειρο απατηλό. 
 
Να είστε σίγουροι, ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του Πρόδρομου Πετρίδη υπάρχει αυτό το κίνητρο το οποίο θα μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές, με την έναρξη της προετοιμασίας. Γιατί αυτός είναι ο Πρόδρομος Πετρίδης. Έχει βάλει ως στόχο να καταστήσει την ομάδα του πανίσχυρη εντός συνόρων και παράλληλα μια υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη με συμμετοχή κάθε χρόνο σε ομίλους.
 
* Παρόμοια πορεία με κατακτήσεις τίτλων, είχε όταν ανέλαβε την προεδρία του σωματείου, όπου η καλαθοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ, πανηγύρισε τίτλους.  
 
 

Top