Πολύβιος Αλεξάνδρου Η εξάρτηση και ο προγραμματισμός

Η εξάρτηση και ο προγραμματισμός


Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Ντε Βινσέντι αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τον ΑΠΟΕΛ. Όσο κι’ αν ο άστατος χαρακτήρας του Αργεντινού, αρκετές φορές προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις τόσο από τους αντιπάλους, όσο και από τους ίδιους του φίλους της ομάδας, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποδοσφαιρική του αξία και το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ μοιάζει να είναι εξαρτημένος από τον Αργεντινό. 
 
 
Γι’ αυτό και ο ερχομός του στον Αρχάγγελο αποδείχθηκε λίρα εκατόν για  τους γαλαζοκίτρινους, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ντε Βινσέντι με μία του κίνηση ξελάσπωσε της ομάδα. Και αυτό φαίνεται τώρα, που είναι παροπλισμένος. Σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Καβενάγκι, άλλο μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα, αφού της λείπει η φαντασία και το καθαρό μυαλό. 
 
Βλέποντας όλα αυτά, η διοίκηση σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κινήσει από τώρα τις διαδικασίες για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Ντε Βινσέντι, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017. 
Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του έχουν σίγουρα δύσκολο έργο, αφού πέραν του Αρνεντίνου, έχουν ενώπιον του αρκετά σημαντικά συμβόλαια που πρέπει να κοιτάξουν. Όπως για παράδειγμα του Πάρντο, αλλά και το τι μέλη γενέσθαι στην περίπτωση Γιαννιώτα. Το σίγουρο είναι ότι προβλέπεται ένα «καυτό» καλοκαίρι…
 

Top