Πολύβιος Αλεξάνδρου Ακούει κανείς σε αυτόν τον τόπο;

Ακούει κανείς σε αυτόν τον τόπο;


Όταν ακούει κανείς ανθρώπους, που το όνομά τους έγινε ένα με τη σύγχρονη ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, να μιλούν σχετικά με την αύξηση ,όπως όλα δείχνουν, των ομάδων στην Α’ Κατηγορία από 12 σε 14 τη νέα περίοδο, τουλάχιστον θα πρέπει κάποιοι να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη αυτά που λένε.
 
Όπως για παράδειγμα αυτά που είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ένας άνθρωπος που το όνομά του έγινε συνώνυμο της επιτυχίας είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως προπονητής. Και μπορεί να μην τον πήραν ακόμα τα χρόνια, αλλά κουβαλά τεράστιες εμπειρίες από τον χώρο του ποδοσφαίρου. 
 
Ο Τιμούρ, ήταν καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή «sports express» που προβάλλεται από την ιστοσελίδα SigmaLive, κάθε Δευτέρα και ανάμεσα σ’ άλλα μίλησε και για το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων τη νέα περίοδο στην Α’ Κατηγορία. Άνθρωπος που ξεχωρίζει για την ευθύτητα του λόγου του, που λέει πάντα αυτό που νιώθει, δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία πως, ό,τι είχε να πει θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον. 
 
«Εάν παραδοσιακές ομάδες από Πάφο και Παραλίμνι δεν εξασφάλιζαν την άνοδό τους και κάποιοι παράγοντες έλεγαν να τους δώσουμε την ευκαιρία να αγωνιστούν τη νέα περίοδο στην Α’ Κατηγορία, ώστε το ποδόσφαιρο να πάει και σε αυτές τις περιοχές, θα έλεγα «ναι», να αυξηθούν οι ομάδες. Μην ξεχνάμε ότι και κόσμο διαθέτουν αλλά και γήπεδα. Από τη στιγμή όμως που και οι δύο εξασφάλισαν την άνοδό τους, γιατί κάποιοι επιθυμούν αύξηση των ομάδων; Ακούω παράγοντες να μιλούν για ένα πετυχημένο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα να λένε ότι θα ήταν καλύτερα να δοκιμάσουμε και με 14 ομάδες. Τι είναι το κυπριακό ποδόσφαιρο, πειραματόζωο; Μιλούν για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές και τις ευκαιρίες που πρέπει να πάρουν. Μα αυτοί που αξίζουν δεν αγωνίζονται και σήμερα;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τιμούρ Κετσπάγια. Και ερωτώ. Ακούει κανείς;  
 

Top