Θανάσης Αθανασίου ΡΕ, Πραγματικά ρωτώ σας...

ΡΕ, Πραγματικά ρωτώ σας...

Ο Θανάσης Αθανασίου είναι δημοσιογράφος του Sigmalive


NameΣταματήστε επιτέλους ρε άτιμοι αντιδημοκράτες να κλείνετε στις φυλακές τον κόσμο για μαλακίες, για ψύλλου πήδημα, για 1000 και για 2000 ευρώ ή ακόμα και για 500 ευρώ. Σταματήστε να οδηγείτε φτωχούς, πίσω από τα κάγκελα, για οφειλές στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, την ίδια ώρα που δείχνετε απέραντη, απύθμενη ανοχή σε όλους εκείνους τους κλέφτες επιχειρηματίες, εκατομμυριούχους, εκμεταλλευτές της κρίσης και του ανθρώπου, την ίδια ώρα που αυτοκτονεί κόσμος για το χρήμα, επειδή δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Σταματήστε να επιβάλλετε πρόστιμα 700 ευρώ σε ανθρώπους που πεινούν και αναγκάζονται να κλέψουν 3 χαλούμια, αλλά, καλύτερα, βρείτε τρόπους για να μην πεινούν, ούτε οι ίδιοι, ούτε οι οικογένειες τους. Αν αυτός ο άνθρωπος δεν είχε 10 ευρώ να αγοράσει χαλούμια, πώς θα εξασφαλίσει 700 ευρώ για το πρόστιμο που του επέβαλε το δημοκρατικό σας δικαστήριο; ΡΕ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΩΤΩ ΣΑΣ!!! ΠΟΎ ΘΑ ΤΑ ΕΒΡΕΙ;;;;; Μήπως θα τον κάτσετε μέσα με τους δολοφόνους, τους βιαστές και τους παιδεραστές, στην περίπτωση που δεν τα εξασφαλίσει; (που ΔΕΝ θα τα καταφέρει να τα εξασφαλίσει).

Σταματήστε να ανέχεστε την αδικία και αρχίστε να δικάζετε τους πραγματικούς ένοχους. Δυστυχώς όμως, αποδείξατε ότι δεν μπορείτε, φοβάστε, είστε ο πιο αδύνατος κρίκος. Γεμίσαμε κλέφτες, εμπόρους ναρκωτικών, φονιάδες, αλλά εσείς το χαβά σας. Καταδικάζετε τον κλέφτη του δεκασέλινου, καταδικάζετε το χρήστη και το φτωχό οικογενειάρχη. Τι εν τούτη η δημοκρατία; Τι εν τούτες οι πελλάρες; Τι πρέπει να κάνει ο κόσμος για να σας αποσείσει από τις πλάτες του; Αυτοκτονίες λόγω ΧΑΚ, «ΗΛΙΟΣ», σκάνδαλα, κερδοσκόποι τραπεζίτες με μπόνους εκατομμυρίων, εγκλήματα εναντίον της κοινωνίας και της πολιτείας, αλλα εσείς όοοχιιι, να καταδικάσετε το φτωχό, ο οποίος δεν έχει τη δύναμη να ορθώσει ανάστημα. Ξέρετε, κύριοι, μπορώ τζαι γώ να πάω να δώκω θκυό πάτσους μιου μωρού της προδημοτικής τζαι να κάμνω τον καμπόσο, το δυνατό τζαι το μάγκα.

Είμαστε έναν χωρκό, μισό εκατομμύριο, μια γειτονιά της Ρωσίας ή της Αγγλίας και δεν καταφέρνουμε να συνεννοηθούμε, δεν εντοπίζουμε την πραγματική αδικία, επιδεικνύουμε εγκληματική ανοχή εκεί που δεν πρέπει. Πιερώνουμε σας για να κάθεστε στες καρέκλες σας τζαι να δικάζετε τους φτωχούς και αδικημένους.

Σταματήστε να βάζετε τον κόσμο φυλακή για μαλακίες

Vive la αρρωστημένη republica!

ΥΣ: Ας μουγιαστούν οι πραγματικά ένοχοι και υπαίτιοι για την κατάντια, please...
 


Top