Πέτρα Αργυρού Πετροβολισμοί - Η δεοντολογία δεν είναι αλά καρτ

Πετροβολισμοί - Η δεοντολογία δεν είναι αλά καρτ


 
*** Η δεοντολογία δεν είναι αλά καρτ. Και αναφέρομαι στα όσα επακολούθησαν της είδησης του SigmaLive για το δεύτερο περιστατικό με νεοσύλλεκτο στο νοσοκομείο, η οποία ήταν βασισμένη στην επώνυμη καταγγελία του πατέρα του.
 
*** Και διερωτώμαι, το ζήτημα είναι αν έπαθε θερμοπληξία, ηλίαση, αφυδάτωση ή θερμική εξάντληση, όπως μας είπαν χθες; Ή το ζήτημα είναι ότι ένας πατέρας καταγγέλλει επώνυμα (έχοντας επίγνωση των συνεπειών των δηλώσεων του) ότι οι αξιωματικοί τον ενημέρωναν ότι γιος του ήταν στο BMH και το παιδί βρισκόταν στο νοσοκομείο με ορρούς;
 
*** Συνάδελφοι, από άλλα διαδικτυακά μέσα, οι οποίοι προφανώς κι’ έχασαν την είδηση, επιχείρησαν να την αποδομήσουν κάνοντας αναφορά σε διάψευση του SigmaLive από το ΓΕΕΦ.
 
*** Σημειωτέον ότι εάν επρόκειτο για μια απλή αφυδάτωση, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΦ, ο νεοσύλλεκτος δεν θα νοσηλευόταν μέχρι σήμερα (3 ημέρες) στο Νοσοκομείο Λεμεσού.
 
*** Κάποιοι χρειάζονται λίγα ταχύρρυθμα πρώτα για να καταλάβουν τι εστί ρεπορτάζ και ύστερα τι εστί ήθος και δεοντολογία.
 
*** Αν δεν ξέρουν που να απευθυνθούν, τους παραπέμπω στον συνάδελφο Νέαρχο Κυπριανού, του Φιλελευθέρου, ο οποίος με το χθεσινό του ρεπορτάζ για τον εθνοφρουρό έδωσε μάθημα δεοντολογίας και τον ευχαριστούμε.
 
*** Έπεσαν και οι τίτλοι τέλους στο σήριαλ για τη φορολόγηση της ακίνητης ιδιοκτησίας. Στον Αβέρωφ ανήκει... και αυτή η μεγάλη νίκη.
 
*** Διότι από 'κει το πήρε, από εδώ το έφερε, στο ίδιο χαράκωμα βρέθηκαν ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και Αλληλεγγύη.
 
*** Και τι εννοώ. Την περασμένη βδομάδα ο Αβέρωφ, πρότεινε έκπτωση 75% στον φόρο ακίνητης ιδιοκτησίας. Χθες, τα κόμματα του ενδιάμεσου υπέβαλαν κοινή πρόταση για καταβολή φόρου 25% επί της περσινής φορολογίας.
 
*** Άλλαξε ο Μανωλιός κι' έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Ας σοβαρευτούμε λίγο...
 
*** Και οι κοινότητες της Πάφου στη δίνη του σκανδάλου των ΧΥΤΑ, σύμφωνα με έγγραφο που αποκάλυψε το ΣΙΓΜΑ. Κοινότητες αλλά και δημόσιες υπηρεσίες βρέθηκαν στον κυκλώνα υπερχρεώσεων, απειλών και εκβιασμών.
 
*** “Με άλλα λόγια θα στο πω, κι έναν ανάπηρο σκοπό, απ’ το 2006 και μετά, μας έχουν πνίξει τα σκατά...”
 
*** Ο Βέργας, πάντως, το βιολί του ή μάλλον το μπουζούκι του.
 
*** Έτσι, πάει, άλλοι μοιράζουν μίζες και άλλοι... τσιεκκούθκια.
 
*** Διαβάζοντας, πάντως, ότι ο Ολάντ θέλει €10,000 το μήνα για τα μαλλιά του, θυμήθηκα την τέως βουλευτή Αθηνούλα Κυριακίδου, η οποία λάμβανε μισθό €4,300 τον μήνα τζιαι έλυσε την η μίλλα μου. 
 
*** Οι κάμερες, του Ιωνά μια χαρά δουλέφκουν. Όπως αποκάλυψε χθες ο Φιλελεύθερος "εγράψαν" ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για υπερβολική ταχύτητα, καθώς έσπευδε στις συνομιλίες. Είδατε άμα δεν υπάρχει ανθρώπινος δάκτυλος.
 
Και το σφηνάκι: Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί, σαν σήμερα… 
 
Παρεμπιπτόντως, Καλό δρόμο “χελιδονάκι” Δεν ξεχνώ με τους μοτοσικλετιστές!
 

Top