Στην Καβάλα ο "Ντόμπρα"

Με την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, η νεοφώτιστη Καβάλα έκανε εντυπωσιακή είσοδο, ανακοινώνοντας την απόκτηση έξι παικτών.

Η ομάδα της Μακεδονίας απέκτησε τους Σίνισα Ντρομπρασίνοβιτς που αγωνιζόταν στην Ανόρθωση της Κύπρου για δύο χρόνια, Ηλία Ιωάννου από τον Ολυμπιακό Βόλου για δύο χρόνια, Βασίλη Λάκη από τον ΠΑΟΚ για δύο χρόνια, Στέφανο Σιόντη από τον Παναθηναϊκό με μεταγραφή, Δημήτρη Σκλιοπίδη από τον Αγροτικό Αστέρα για τέσσερα χρόνια και Μανώλη Ψωμά από τον Αστέρα Τρίπολης για δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε πιο αναλυτικά: "Σήμερα πρώτη επίσημη μέρα έναρξης των μεταγραφών η PUMA ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ πιστή στις δεσμεύσεις της απέναντι στους φιλάθλους και στον λαό της Καβάλας για σοβαρή και ανταγωνιστική παρουσία στην ανώτατη κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ανακοινώνει την απόκτηση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών:

Dobrasinovic Sinisa για 2 χρόνια από την Ανόρθωση Κύπρου

Ιωάννου Ηλίας για 2 χρόνια από τον Ολυμπιακό Βόλου

Λάκης Βασίλης για 2 χρόνια από τον ΠΑΟΚ

Σιόντης Στέφανος για 4 χρόνια από τον Παναθηναϊκό (με μεταγραφή)

Σκλιοπίδης Δημήτρης για 4 χρόνια από τον Αγροτικό Αστέρα

Ψωμάς Μανώλης για 2 χρόνια από τον Αστέρα Τρίπολης

Η διοίκηση της ομάδας δηλώνει ότι η ενίσχυση της ομάδας θα συνεχισθεί με σκοπό την καλύτερη δυνατή παρουσία της ομάδας μας στην Super League".

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νεοφώτιστοι είναι κοντά και στην απόκτηση του Στέλιου Ηλιάδη από τον ΠΑΟΚ και του Σιστόν από τον Άρη.
Top