Ο ΚΟΑ αποχαιρέτησε το Νίκο Καρτακούλλη

Το κλίμα ήταν συγκινησιακό κατά τη χθεσινή (9/9/11) συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, στην οποία παρευρέθη και ο πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Νίκος Καρτακούλλης και είχε αποχαιρετιστήρια συνάντηση με τους συνεργάτες του στο Δ.Σ. Τον αντιπρόεδρο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον γενικό διευθυντή και τον νομικό σύμβουλο. Στην ομιλία του ο κ. Καρτακούλλης ευχαρίστησε καθέναν ξεχωριστά τους συνεργάτες του στο Δ.Σ., για τη στενή και αγαστή συνεργασία τους, τονίζοντας ότι το Συμβούλιο λειτούργησε με αξιόλογο τρόπο και χειρίστηκε όλα τα θέματα που είχε ενώπιόν του.

Στάθηκε ιδιαίτερα στους βασικούς τομείς και θέματα που προώθησε και υλοποίησε το Δ.Σ, όπως η πιστοποίηση ISO, ο οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος των Ομοσπονδιών, ο κώδικας δεοντολογίας τρόπου λειτουργίας των Ομοσπονδιών, καθώς και άλλοι σημαντικοί σχεδιασμοί και προγράμματα. «Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις από τον ΚΟΑ και θα είμαι πάντοτε στη διάθεσή σας», κατέληξε ο κ. Καρτακούλλης.

Ο αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, Σάββας Κοσιάρης, στην αντιφώνησή του είπε ότι είναι σεβαστή η απόφασή του, τονίζοντας παράλληλα ότι ο σεβασμός, η εκτίμηση και η αγάπη πρυτάνευσε και θα συνεχίσει να πρυτανεύει ανάμεσά τους. Η στενή, ειλικρινής και αγαστή συνεργασία του Νίκου Καρτακούλλη με όλα τα μέλη του Δ.Σ., καθώς και με την υπηρεσία και τους αθλητικούς φορείς ήταν αποδοτική προς όφελος του κυπριακού αθλητισμού.

Και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. (Κ. Κωνσταντινίδης, Α. Αναστασίου, Α. Ιακωβίδης, Ε. Χειμώνας, Δ. Ιωάννου, Ρ. Κατσαμπή), καθώς και ο γενικός διευθυντής Κώστας Παπακώστας και ο νομικός σύμβουλος Σωτήρης Σαμψών τόνισαν την ξεχωριστή συνεργασία που είχαν με τον κ. Καρτακούλλη και ότι η παραίτησή του είναι απώλεια. Μετά τις ομιλίες, το Δ.Σ. του ΚΟΑ διά του αντιπροέδρου Σάββα Κοσιάρη απένειμε αναμνηστικό δώρο στο Νίκο Καρτακούλλη.

Top