Νέος Πρόεδρος του ΚΟΑ ο Πάμπος Στυλιανού

Το διορισμό του Πάμπου Στυλιανού στην προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο στη σημερινή του συνεδρία.

Ο κ. Πάμπος Στυλιανού υπηρέτησε για δύο θητείες ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ από το 2003 μέχρι και το 2009.  Ο κ. Στυλιανού διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΠ Κύπρου. 

Ο διορισμός του κ. Στυλιανού ισχύει για το υπόλοιπο της θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου.

Βιογραφικό:
Ο Πάμπος Στυλιανού γεννήθηκε στην κατεχόμενη Έγκωμη Αμμοχώστου τον Σεπτέμβριο του 1950 και αποφοίτησε από το Β’  Γυμνάσιο Αμμοχώστου το 1968.  Μετά τη συμπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας μετέβη στο Λονδίνο όπου σπούδασε Λογιστικά.

Διετέλεσε Εκπρόσωπος Τύπου και Αντιπρόεδρος του προσφυγικού σωματείου «Νέα Σαλαμίνα» Αμμοχώστου την περίοδο 1989-1992 και Γενικός Γραμματέας του σωματείου την περίοδο 1996-2000.

Συνεργάστηκε με την αθλητική εφημερίδα «Κόσμος των Σπορ» και την εφημερίδα «Χαραυγή», ενώ αρθρογραφία του έχει φιλοξενηθεί σε ολόκληρο τον αθλητικό τύπο.  Η συγγραφική του δραστηριότητα επεκτάθηκε με την έκδοση δύο βιβλίων.  Το πρώτο, «Νέα Σαλαμίνα 1948-1988», με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 χρόνων του προσφυγικού σωματείου και το δεύτερο, «50 χρόνια Νέα Σαλαμίνα 1948-1998», με την ευκαιρία των 50χρονων του σωματείου.

Είναι παντρεμένος με τη Μάρθα το γένος Τσουρή, από την Κάτω Ζώδια, με την οποία απέκτησε δυο γιους, τον Κωνσταντίνο και τον Αλέξη.
 

Top