Φυσικά τελικά τα οπίσθια της Kim Kardashian

Η 30χρονη καλλονή με καταγωγή από την Αρμενία έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι είναι «περήφανη για τον πισινό της», αλλά έχει βαρεθεί να ακούει συνέχεια ότι δεν είναι φυσικός. Μέσα από την ακτινογραφία (!) των γλουτών της, η Kim Kardashian αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι όλος δικός της, χωρίς ίχνος εμφυτευμάτων... Εύγε!

Θέλοντας, λοιπόν, να κλείσει μία και καλή τα στόματα, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα και να αποδείξει ότι τα διάσημα οπίσθιά της είναι πέρα για πέρα... «δώρο του Θεούλη».

Αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα σχέδια για τον επερχόμενο γάμο της, η Kim πήρε τις αδελφές της, Kourtney και Khloe, και πήγε στον οικογενειακό γιατρό τους.

«Οι αδελφές μου με προκάλεσαν να κάνω μια ακτινογραφία του πισινού μου» εξήγησε η Kim στον γιατρό, όπερ και εγένετο άμεσα. Ο πισινός της Kim είναι φυσικός. Να τον χαίρεται, λοιπόν...

Η Kim ξάπλωσε στο κρεβάτι και περίμενε, ενώ η πρόταση της Khloe, η οποία σκέφτηκε ότι, αν ο γιατρός -ως επιστήμων πάντα- έβαζε τα χεράκια του πάνω στα επίμαχα σημεία, θα «ένιωθε» αν και κατά πόσο αυτά ήταν τεχνητά, προσπεράστηκε με γελάκια όλο υπονοούμενο. Τελικά, η ακτινογραφία πάρθηκε και τα πειστήρια της αυθεντικότητας του ποπού της Kim προσφέρονται απλόχερα σε όλο τον κόσμο ως απόδειξη. Ουφ, μας έφυγε ένα μεγάλο άγχος…

Top