Στο πλευρό του Σάκη

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Είναι το κορίτσι από όλους τους συμμετέχοντες του «X- FACTOR» που κατάφερε να συγκινήσει τον pop σταρ Σάκη Ρουβά με το ταλέντο της στο τραγούδι. Η αναπάντεχη αποχώρησή της από το γνωστό talent show προκάλεσε τις αντιδράσεις τόσο από τον μάνατζέρ της Γιώργο Θεοφάνους όσο και από τον ίδιο τον παρουσιαστή του show.

Το «OK!» μίλησε με την 20χρονη τραγουδίστρια, Ελευθερία Ελευθερίου λίγο πριν αρχίσει τις πρόβες για τις εμφανίσεις της δίπλα στον Σάκη Ρουβά. «Τι να σου πω, η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να αποχωρίσω από το talent show τόσο γρήγορα, πιστεύω είχα ακόμη πολλά να δώσω στο συγκεκριμένο μουσικό παιχνίδι. Αφού να σκεφτείς μου έκανε πρόταση on air ο Σάκης Ρουβάς για να συνεργαστούμε στις χειμερινές του εμφανίσεις κι εγώ κοιτούσα το κενό».

Η ταλαντούχα συμπατριώτισσά μας μπορεί να άφησε πρόωρα το μουσικό διαγωνισμό, από την άλλη όμως, πάνω στην ατυχία της φάνηκε απόλυτα τυχερή καθώς σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και της Τάμτα. «Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να τραγουδήσω στο πλευρό του Σάκη Ρουβά». Ο γνωστός τραγουδιστής, show man και ηθοποιός δεν έκρυψε την εκτίμησή του για την Ελευθερία Ελευθερίου από τα πρώτα κιόλας live του επιτυχημένου talent show της Ελλάδας. «Με πετυχαίνεις σε μια φάση όπου δουλεύω ασταμάτητα για τις εμφανίσεις μου στις 11 Δεκεμβρίου δίπλα στον Σάκη Ρουβά και την Τάμτα στο παλιό ‘Club 22’ στην αρχή της λεωφόρου Βουλιαγμένης».

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη συγκεκριμένη ερμηνεύτρια σε πέντε μόνο live όπου έδινε πραγματικά κάθε φορά τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής. «Το ‘X- FACTOR’, ήταν για εμένα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, μια ευκαιρία η οποία με έκανε να δω τα πράγματα πολύ πιο επαγγελματικά απ’ ό,τι τα έβλεπα πριν. Γνώρισα ανθρώπους που μπορούν πραγματικά να σε μάθουν πολλά εάν έχεις όρεξη και εννοείται ότι δεν το μετάνιωσα ποτέ». Λίγο πριν κλείσουμε την τηλεφωνική μας επικοινωνία, η Ελευθερία, μας δήλωσε: «Ο κ. Θεοφάνους ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, ακόμα και τώρα που αποχώρησα από το ‘X- FACTOR’ είναι δίπλα μου και με συμβουλεύει σε ό,τι κι αν χρειαστώ».

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια ήρθε πιο κοντά στο παιχνίδι με τη 16χρονη Ήβη, τον Σταύρο Μιχαλακάκο, τον Hovig Demirjian αλλά και τον τραγουδιστή του συγκροτήματος «Pale Face» Νίκο Ραπτάκη. Όσο για ποιον από τους πρώην συμπαίκτες της θεωρεί νικητή, η τραγουδίστρια μας είπε: «Σίγουρα έχω στο μυαλό μου κάποια παιδιά που πιστεύω πως έχουν ταλέντο και μπορούν να κερδίσουν το παιχνίδι. Θα ήταν άδικο όμως προς τους υπόλοιπους να αναφέρω ονόματα -είμαι σίγουρη ότι θα κερδίσει ο καλύτερος!».
Top