Sports Football Cyprus A League ΚΕΡΑΥΝΟΙ Πέτεφ: "Παρανόησα όταν επέστρεψαν στην ομάδα"

ΚΕΡΑΥΝΟΙ Πέτεφ: "Παρανόησα όταν επέστρεψαν στην ομάδα"

Μετά την αναβολή της συνάντησης του με τον Αντώνη Τζιωνή, ο Ιβάιλο Πέτεφ αποφάσισε να μιλήσει στα μέσα της Βουλγαρίας για το τι βιώνει στην Ομόνοια και τους λόγους που του δείχνουν την πόρτα της εξόδου. "Πήγα κατευθείαν στη διοίκηση και είπα ότι κάποιοι παίκτες αποδίδουν με περίεργο τρόπο, τώρα είναι στην ομάδα αλλά βράζουν τον πάγκο", η δήλωση του Βούλγαρου τεχνικού για τους Λόπες, Σοάρες και Μαργκάσα. 

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ιβάιλου Πέτεφ σε βουλγάρικα ΜΜΕ: 

"Θα είμαι ευθύς και δεν θα κρύψω τίποτα. Από την αρχή όταν ανέλαβα την ομάδα ο δρόμος ήταν κοινός για όλους, να μπούμε στην εξάδα. Το κατάφερα. Στη συνέχεια η διοίκηση δεν μου έδειξε ότι ήθελε κάτι παραπάνω. Αφού μπήκαμε στην εξάδα, άρχισε ανακάτεμα. Με τις μικρότερες παίζαμε με άλλο τρόπο, με τις μεγαλύτερες με άλλο. Κάθε φορά με διαφορετική ενδεκάδα στο γήπεδο. Πήγα κατευθείαν στη διοίκηση και είπα ότι κάποιοι παίκτες αποδίδουν με περίεργο τρόπο. Δεν αντέδρασαν. Οι οπαδοί που αγαπούν μέχρι πόνου την ομάδα δεν είναι βλάκες. Και εκείνοι κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει. Αποφάσισα να αναλάβω δράση. Τους τρεις παίκτες που υποψιαζόμουν τους έδιωξα από την ομάδα, σε μια στιγμή. 
 
Η διοίκηση αποφάσισε να επιστρέψουν στην ομάδα χωρίς να μου εξηγήσουν το γιατί. Παρανόησα. Αυτοί είναι μέσα στην ομάδα τώρα αλλά βράζουν στον πάγκο.
 
Προπονούνται για να είναι σε καλή κατάσταση. Εγώ δεν τους βάζω ούτε να μυρίσουν το γρασίδι. 
 
Πότε καταλάβατε ότι παίζουν περίεργα;
Αρχικά μου του άφησαν να νοηθεί άλλοι ποδοσφαιριστές. Με προειδοποίησαν ότι οι τρεις Πορτογάλοι συμπεριφέρονται ύποπτα. Αρχικά δεν το πίστεψα, αλλά σταδιακά άρχισα να πιστεύω ότι κάτι στραβό υπάρχει στην στάση τους. Αρχικά τους έκανα αλλαγές στα παιχνίδια και κάναμε δύο εκτός έδρας νίκες με ΑΕΛ και Ανόρθωση.
 
Όταν τους έκανα αλλαγή παίζαμε σαν «άνθρωποι» και κερδίζαμε. Οι οπαδοί κατάλαβαν τι συνέβαινε, ακόμα και οι οπαδοί των άλλων ομάδων που είναι λίγο τρομακτικό. Για να καταλάβετε σε ένα παιχνίδι οι οπαδοί του αντιπάλου μου φώναζαν να βάλω μέσα τον Μάργκάσα. Απόλυτο ρεζιλίκι. Όταν αποκλειστήκαμε από το κύπελλο τους έδειξα την πόρτα της εξόδου, αλλά όπως είπα τα αφεντικά τους έφεραν πίσω. Η διοίκηση έπρεπε να στηρίξει εμένα και τους οπαδούς μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί έδωσαν άδεια στους παίκτες να επιστρέψουν. Με κάνει να πιστεύω ότι έχουν κρυφές διασυνδέσεις και ότι έχουν κάνει κάτι και παλιά. 
 
Μιλάτε για μαύρα στοιχήματα;
Μαύρα, άσπρα, σκεφτείτε εσείς. Θα σας πω μόνο κάτι. Από την δοξασμένη ομάδα της Ομόνοιας έμεινε μόνο το όνομα. Υπάρχουν κι άλλα. Υποπτεύομαι ότι υπάρχουν κι άλλοι τρεις παίκτες στην ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει.
 
Αύριο υπάρχει περίπτωση να σας απολύσουν;
Υπάρχουν διάφορα σενάρια. Να με απολύσουν, να φύγω μόνος μου ή να μείνω. Απόψε θα συναντηθώ με τους οργανωμένους. Θα ακούσω και τις θέσεις του. Στις 14 Απριλίου θα υπάρχει νέα διοίκηση, αλλά τα αφεντικά ανέλαβαν τις εκλογές για τον Ιούνιο. Πιθανόν θα προσπαθήσουν να «νίψουν τας χείρας τους». Αυτό δεν είναι ηθικό. 
 
Τι θα τους πείτε αύριο;
Θα τους πω πολλές αλήθειες και θα τους πονέσει. Θα τους το πω στα μούτρα. Θα είμαι ακόμα πιο ακραίος. Δεν θα φυλάξω τίποτε. 
 
Μετανιώσατε που αναλάβατε;
Έτσι φαίνεται. Αλλά αν δεν ήμουν εγώ δύσκολα θα έμπαιναν εξάδα. Πριν πάω δεν έκαναν τρεις νίκες σερί για 330 μέρες. Καταλαβαίνετε; Υπό τις οδηγίες μου τα πράγματα έγιναν πολύ πιο θετικά. Αλλά πάλι μετά πήραμε την κάτω βόλτα. Οι παίκτες είναι τρεις μήνες απλήρωτοι. Καπάκι άλλαξε και η διαιτησία. Όταν ήμουν στην ΑΕΛ οι διαιτητές πήγαιναν καλά, τώρα είναι περίεργο. Θα σας στείλω φωτογραφίες για να δείτε τι οφ σαιντ δίνουν. Οι Βούλγαροι διαιτητές τους οποίους κράζουν στη χώρα είναι καλύτεροι από αυτούς στην Κύπρο. Είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ οι δικοί μας. Εδώ ισχύει ο κανόνας της ζούγκλας, ο μεγάλος τρώει τον μικρό".

 

Top