Sports all other sports Handball Φινάλε με πανηγυρικό τρόπο στο EBT Petrolina Beach Handball

Φινάλε με πανηγυρικό τρόπο στο EBT Petrolina Beach Handball

Με πανηγυρικό τρόπο έπεσε η αυλαία στο EBT Petrolina Beach Handball Tournament 2017 που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης.
 
Πέραν των 250 αθλητών, 50 διαιτητών, γραματέων και παρατηρητών, εθελοντών, ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη γιορτή της χειροσφαίρισης στην άμμο.
 
Μια διοργάνωση η οποία αναμφίβολα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με βάση την παρουσία των αθλητών που έδωσαν το παρών τους, αλλά και της Ελληνικής συμμετοχής της ομάδας της Άνοιξης στην Κατηγορία των Ανδρών.
 
Όλοι τους πρόσφεραν πλούσιο θέαμα για ένα ολόκληρο διήμερο, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το Beach Handball.
 
Με την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ να είναι ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, την οποία ευχαριστούμε θερμά, αφού χωρίς τη μέγιστη συμπαράστασή της δεν θα μπορούσε να γίνει μια πραγματική γιορτή.
 
Τον Δήμο Λάρνακας, ο οποίος έθεσε υπό την Αιγίδα του τη διοργάνωση, παραχωρώντας τις εγκαταστάσεις του αλλά και την όλη βοήθεια τόσο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.
 
Θερμές ευχαριστίες φυσικά σε όλους τους χορηγούς μας, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό των αθλητών και διαιτητών.
 
Το Red Bull, που έδωσε φτερά στους αθλητές, ενώ το EBT Petrolina Beach Handball Tournament 2017 στηρίχθηκε επίσης από τον ΟΠΑΠ (που είναι ο Μέγας Χορηγός της Κ.Ο.Χ.), η εταιρεία Pissis signs, που έκανε όλα τα διαφημιστικά, ο πάγος N-Ice, τα Παγωτά Παπαφιλίππου, τα Ζαχαροπλαστεία ΛΙΟΤΑΤΗ για την ευγενή του χορηγία να προσφέρει αρτοποιήματα σε όλους τους αθλητές κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, την κρέμα Sport Gel, την εταιρεία MegaBetPlus, τα εστιατόρια Mc Donalds, τον Kitsios Coffee για τους καφέδες, αλλά και το Peric Water για τα νερά που πρόσφερε το διήμερο στους αθλητές.
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην κατηγορία των Ανδρών, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατέκτησε την 1η θέση, ενώ φιναλίστ της διοργάνωσης ήταν το Πανεπιστήμιο Κύπρου.
 
Στις Γυναίκες, η MegaBet Plus Ladiez στέφθηκαν δίκαια νικήτριες αφού κέρδισαν με 2-0 σετ την ομάδα Aradippou Fighter.
 
Κορυφαία Τερματοφύλακας στην κατηγορία των Γυναικών αναδείχθηκε η Άντρια Τάκη της Skevi’s Team, ενώ η Μάγδα Παπά της GAP Vasilopoulos Ladies ήταν η Πολυτιμότερη αθλήτρια στην Κατηγορία της.
 
Όσον αφορά στην Κατηγορία των Ανδρών, κορυφαίος Τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Χριστόφορος Νούγκοβιτς του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, ενώ Πολυτιμότερος Αθλητής επιλέχθηκε ο Γιώργος Παπακυπριανού του Πανεπιστημίου Κύπρου.
 
Στις Αναπτυξιακές ηλικίες στην ηλικία των U17 Αγοριών, η ομάδα Furuno πήρε την 1η θέση αφού κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου U17 στον τελικό.
 
Στην Κατηγορία των U17 Κοριτσιών, ο Πανελλήνιος Λευκωσίας πανηγύρισε το χρυσό, με την ORGA 17 να παίρνει την 2η θέση.
 
Στις απονομές έδωσε το παρών του Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, αφού τη διοργάνωση έθεσε υπό την Αιγίδα του ο Δήμος, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ Ντίνος Λευκαρίτης σαν ο μεγάλος χορηγός, εκπρόσωποι του ΚΟΑ, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λάρνακας και εκπρόσωποι των Χορηγών μας.
 
Ιδιαίτερη συγκίνηση έκανε η μεταθανάτια βράβευση της Σκεύης Χατζιευθυμίου, διεθνούς χειροσφαιρίστριας η οποία έχασε τη ζωή της το καλοκαίρι του 2016, με την Κωνσταντίνα Βασιλειάδου, αδερφή της εκλιπούσας, να παραλαμβάνει από τον Στρατηγό και Πρόεδρο της Κ.Ο.Χ. Χαράλαμπο Λόττα αναμνειστική πλακέτα. Αξίζει να τονίσουμε πως συμπαίκτριες της τίμησαν τη μνήμη της με την παρουσία τους στο Τουρνουά με την Skevi’s Team.
 
Αξίζει να αναφέρουμε πως η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης, αλλά και με τη συμβολή όλων των ομάδων που έλαβαν μέρος στο Τουρνουά, φιλοξένησαν την Ελληνική ομάδα Άνοιξη Beach Handball, αφού τους παραχώρησαν δωρεάν τη διαμονή τους.
 
Πολλές ευχαριστίες και στους διαιτητές, γραμματείες και παραταρητές για τον χρόνο που διέθεσαν αφιλοκερδώς για να σφυρίξουν στο EBT Petrolina Beach Handball Tournament 2017.
 
Τέλος, πολλά ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές, μικρούς και μεγάλους, για τη βοήθεια που προσέφεραν στη διοργάνωση.
 
Περισσότερες φωτογραφίες θα ανεβούν στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας.
Top