Σημερινή

Δευτέρα, 20/05/2019
RSS

Δεν θέλει να ξέρει το σκορ της Λίβερπουλ ο Γκουαρντιόλα

| Εκτύπωση | 12 Μάιος 2019, 16:02 | Θεόδωρος Κόμπος

Ξεκάθαρος ήταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα στους συνεργάτες του, καθώς τους τόνισε ότι δεν θέλει να γνωρίζουν το σκορ της Λίβερπουλ και θέλει να είναι αποκλειστικά συγκεντρωμένοι στον δικό τους αγώνα.
Η Μάντσεστερ Σίτι, με διπλό επί της Μπράιτον, εξασφαλίζει τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική της Premier League, άσχετα με το τι θα κάνει την ίδια ώρα η Λίβερπουλ στο δικό της εντός έδρας παιχνίδι με την Γουλβς.
 
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μάλιστα, απαγόρευσε στους βοηθούς του την χρήση των κινητών τηλεφώνων κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπράιτον για να μην γνωρίζουν απολύτως τίποτα για το σκορ του άλλου αγώνα, έχοντας όλη την προσοχή τους στραμμένη στο δικό τους παιχνίδι.
"Ο Πεπ ήταν ξεκάθαρος. Δεν θέλει να ξέρει τίποτα για το τι κάνει η Λίβερπουλ. Σέβεται την Λίβερπουλ πολύ, αλλά ο τίτλος είναι στα χέρια της Σίτι. Αν κάνουν την δουλειά τους, μετά το αποτέλεσμα της Λίβερπουλ δεν θα έχει σημασία. Δεν θα υπάρξει κανένα τσεκάρισμα στα κινητά τηλέφωνα για να δουν το σκορ", όπως δημοσίευσε η εφημερίδα "The Sun".