Σημερινή

Δευτέρα, 20/05/2019
RSS

Κλοπ:" Έχω ένα εκπληκτικό γκρουπ παικτών"

| Εκτύπωση | 11 Μάιος 2019, 15:04 | Θεόδωρος Κόμπος

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους παίκτες του, τονίζοντας ότι αυτοί τον έκαναν δημοφιλή.
 
Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον δημοσιογράφο Χρήστο Σωτηρακόπουλο έκανε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.
Ο Γερμανός κόουτς των «ρεντς» τόνισε σε αυτές πως οι ποδοσφαιριστές είναι εκείνοι που βοηθούν έναν προπονητή να παρουσιάσει καλύτερα την δουλειά του, κάτι που έχει σαν συνέπεια αυτός να είναι αγαπητός στους οπαδούς της αγγλικής ομάδας.
 
"Δεν ξέρω. Από την αρχή ένιωσα ωραία εδώ. Έδεσε, δέσαμε ως ομάδα και γενικότερα το σύνολο. Προφανώς μπορεί να είναι και μία σύμπτωση, θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος εδώ αυτή την στιγμή. Αλλά να σας πω και κάτι, λέω πάρα πολύ ωραία αστεία, αλλά αν η ομάδα δεν απέδιδε και οι παίκτες δεν απέδιδαν αυτά που συζητάμε τώρα και να χαίρεται ο κόσμος με αυτό που γίνεται, ίσως να μην ήταν τόσο ωραία τα αστεία μου. Για να γίνεται αυτό που βλέπετε, έχω ένα εκπληκτικό γκρουπ παικτών που καταλαβαίνουν, αποδίδουν και παίζουν για την ομάδα. Αν κάποιος μου ζητήσει να σχολιάσω με μία λέξη τι έχουμε περάσει όλο αυτό το διάστημα, αυτό είναι η λέξη “πόνος”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας του Λίβερπουλ.