Σημερινή

Τετάρτη, 19/06/2019
RSS

ΙΤΑΛΙΑ Υπάρχει πραγματική απειλή για την «Κυρία»;

| Εκτύπωση | 02 Ιούλιος 2017, 15:00 | Σημερινή

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ, Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΚΘΡΟΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ

ΟΙ «ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ» ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ

Η ΡΟΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, Η ΝΑΠΟΛΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΠΙΟ «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ»


Το Καμπιονάτο πέρασε από πολλά στάδια τα τελευταία χρόνια. Το Σκάνδαλο Καλτσιόπολη έφερε πολλές ανατροπές πριν από μια δεκαετία. Έστειλε τη Γιουβέντους στη 2η Κατηγορία, προκάλεσε τη παντοδυναμία της Ίντερ για κάποιες χρονιές. Ο χάρτης στα ψηλότερα δώματα άλλαξε, όμως, ξανά. Η Γιουβέντους είναι αυτήν τη στιγμή το απόλυτο αφεντικό και δεν δείχνει καμία διάθεση να παραδώσει τα σκήπτρα.

Η παρουσία της και μόνο σε δύο τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ την τελευταία τριετία είναι ενδεικτική της ισχύος της. Βάλτε, όμως, στην εξίσωση τα κυριότερα στοιχεία. Έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα, τρία συνεχόμενα νταμπλ. Αυτά σε ό,τι αφορά τη Γιουβέντους. Που όχι μόνο επέστρεψε δριμύτερη, αλλά δείχνει πως η κυριαρχία της θα κρατήσει. Η «Σινιόρα Βέκια» δεν είναι τυχαία εκεί. Έχει την κουλτούρα, έχει την οικονομική ισχύ. Δεν είναι μόνο τα έσοδα από την Ευρώπη, που φουσκώνουν τα ταμεία της. Είναι και η καλή διαχείριση του μπάτζετ, όπως έκανε με τα χρήματα που πήρε για τον Πογμπά.

Διαβάστε περισσότερα στην έκδοση της "Σημερινής" της Κυριακής που κυκλοφορεί...