Σημερινή

Σάββατο, 23/03/2019
RSS

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Συνεχίζει με Ρικάρντο Σα Πίντο

| Εκτύπωση | 07 Μάιος 2017, 12:00 | Σημερινή

Με προπονητή τον Ρικάρντο Σα Πίντο θα συνεχίσει ο Ατρόμητος στη νέα αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση των Περιστεριωτών έδωσε τα χέρια με τον Πορτογάλο προπονητή, εξέλιξη που ήταν και η αναμενόμενη. Σε ανακοίνωσή της η ομάδα του Περιστερίου ανέφερε: «Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι ο προπονητής Ρικάρντο Σα Πίντο αποφάσισε να βαδίσουμε μαζί στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, υπογράφοντας την ανανέωση του συμβολαίου του εν όψει της περιόδου 2017-18».

Από την πλευρά του, ο Σα Πίντο δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Ατρόμητο. Το έχω ξαναπεί ότι μου αρέσουν πολύ, τόσο η οργάνωση της ομάδας όσο και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι. Ως εκ τούτου, είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ και μπορώ να απολαμβάνω τη δουλειά μου σε υψηλό επίπεδο. Η νέα χρονιά θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε.

»Μου αρέσει και θέλω να έχω παίκτες με μεγάλες προσδοκίες, οι οποίοι σε κάθε παιχνίδι θα δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους οπαδούς μας για την υποστήριξη και την αφοσίωση τους απέναντι στον Ατρόμητο. Όπως είπα και πιο πριν, η νέα χρονιά θα είναι πιο δύσκολη και πιο απαιτητική, γι’ αυτό και θα χρειαστούμε ακόμη μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους φιλάθλους μας, να έρθουν δίπλα μας και όλοι μαζί να προχωρήσουμε για την εκπλήρωση των στόχων μας».