Σημερινή

Τετάρτη, 19/06/2019
RSS

Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ

| Εκτύπωση | 05 Μάιος 2017, 07:51 | Σημερινή

Το πιθανό αρχικό σχήμα για τον μεγάλο τελικό με την ΑΕΚ
Στην τελική ευθεία για τον Σαββατιάτικο τελικό βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που από χθες μετακόμισε στη Μαγνησία, όπου εκεί θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα με την ΑΕΚ. Χθες έγινε η τελευταία προπόνηση στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια η αποστολή που περιλαμβάνει τιμής ένεκεν όλους τους ποδοσφαιριστές, αναχώρησε για τον Βόλο, όπου κατέληξε σε ξενοδοχείο έξω από την πόλη για περισσότερη προσήλωση στον μοναδικό στόχο της νίκης.

Ο προπονητής Βλάνταν Ίβιτς έχει ουσιαστικά καταστρώσει τα βασικά του σχέδια για τον αγώνα του Σαββάτου και ερωτηματικά υπάρχουν μόνο για μια θέση, όπου στο κέντρο του γηπέδου ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν ο Μπίσεσβαρ ή ο Κάνιας θα πάρουν την μια θέση που «εκκρεμεί». Ο Ολλανδός προσθέτει σε ποιότητα στον οργανωτικό επιθετικό τομέα, ενώ ο Ισπανός Κάνιας έχει σαφώς καλύτερα ανασταλτικά χαρίσματα.

Με βάση όλες τις πιθανότητες θα αγωνιστούν οι Γλύκος κάτω από την εστία, Λέοβατς και Μάτος στα πλάγια της άμυνας, Βαρέλα και Κρέσπο στο κέντρο αυτής. Τσίμιροτ και Σάκχοφ στη μεσαία γραμμή, ενώ από τους Κάνιας και Μπίσεσβαρ ένας θα πάρει την τρίτη θέση, και τέλος στην επίθεση Κάμπος και Πρίγιοβιτς είναι σίγουροι και για τη μια επιπλέον θέση οι Ενρίκε και Ουάρντα είναι υποψήφιοι.