Σημερινή

Δευτέρα, 25/03/2019
RSS

«Πρωτοφανή πράγματα στο ματς με τον Ολυμπιακό»

| Εκτύπωση | 21 Απρίλιος 2017, 07:51 | Σημερινή

Ο Χρήστος Καρυπίδης υποστήριξε ότι στην αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» έγιναν πράγματα που «δεν έχω συναντήσει», καθώς και ότι «πέρασαν στα ψιλά».

Ο αμυντικός του Πλατανιά Χρήστος Καρυπίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5» και, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει τι συνέβη στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα των Χανίων ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, αλλά στο τέλος έχασε με 2-1. Μετά το ματς η ΠΑΕ Πλατανιάς κατήγγειλε κλίμα εκφοβισμού, προπηλακισμούς στο ημίχρονο και «επιτροπή υποδοχής» στο πούλμαν.

Ο Καρυπίδης ανέφερε: «Δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν πήραν έκταση όλα αυτά που έγιναν. Πολλοί συνάδελφοί σας το πέρασαν στα ψιλά. Εύχομαι να τιμωρούνται αυτά που γίνονται. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Εύχομαι οι ομάδες να τιμωρούνται. Έγιναν πράγματα πρωτοφανή πράγματα για μένα.

»Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό. Έγιναν στα αποδυτήρια όταν το αποτέλεσμα ήταν στο 0-1 υπέρ μας. Δεν πήρε διαστάσεις γιατί ήταν ο Πλατανιάς. Δεν έχει γίνει τίποτα, έχει περάσει στα ψιλά. Αυτό που θέλουμε είναι να σταματήσουν να γίνονται αυτά και να υπάρξουν τιμωρίες ώστε να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα».