Σημερινή

Πέμπτη, 21/02/2019
RSS

«Ο Γαλανόπουλος μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη»

| Εκτύπωση | 21 Απρίλιος 2017, 07:51 | Σημερινή

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς
Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι επί της ουσίας ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αναδεικνύεται από τα νέα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, μετά τον υποβιβασμό και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει μερίδιο στην επιτυχία ως επικεφαλής της προσπάθειας αυτής. Έτσι, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Γαλανόπουλου, ο Μπάγεβιτς, ο οποίος πιστεύει πολύ στο ταλέντο τού 19χρονου μέσου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εκτιμώ ότι το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κώστας Γαλανόπουλος αποτελεί μια πολύ σημαντική μετεγγραφή για την ομάδα μας. Και αυτό όχι μόνο γιατί προέρχεται από την Ακαδημία μας και αποτελεί από πολύ μικρός προϊόν της δικής μας ποδοσφαιρικής σχολής, αλλά και γιατί πιστεύω πολύ στο ταλέντο του.

Εύχομαι να μείνει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ και πιστεύω ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη του Συλλόγου, αρκεί βεβαίως ο ίδιος να συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο, αλλά και να συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει καταφέρει τίποτα απολύτως, αφού ακόμα βρίσκεται στην αρχή της καριέρας του. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να δικαιώσει στο απόλυτο τις προσδοκίες μας και την απόλυτη εμπιστοσύνη και εκτίμηση όλων μας στο πρόσωπό του».