Σημερινή

Σάββατο, 23/02/2019
RSS

«Ο Ρισβάνης έχει κλείσει στον Ολυμπιακό»

| Εκτύπωση | 11 Απρίλιος 2017, 00:00 | Σημερινή

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα μπορεί πλέον να χαρακτηρίζεται ο Σπύρος Ρισβάνης, καθώς αυτό ανέφερε ο κ. Νίκος Ζαμάνης στον σταθμό «Arenna». Ο αθλητικός διευθυντής του Πανιωνίου προχώρησε στη σχετική αποκάλυψη, όταν ρωτήθηκε για τον στόπερ των «κυανέρυθρων».

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος: «Να μη βγάλω; Τις δυο αγωνιστικές με τον Παναθηναϊκό και τον Πλατανιά έγιναν απίστευτα πράγματα. Με τον Πλατανιά δεν μας δίνουν πέναλτι, με τον Παναθηναϊκό πέναλτι-βουτιά του Λέτο στην… πισίνα. Το πετσόκομμα των καρτών, μας έχουν δώσει 10 κάρτες, ήταν σημαδεμένοι οι ποδοσφαιριστές μας. Τα λόγια μου δεν τα μασάω, εγώ όλα τα κακώς κείμενα θα τα βγάζω στον αέρα, αφού τα βλέπει και όλη η Ελλάδα».

Για το ότι δεν έδωσε το χέρι του στον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Ότι δεν έδωσα το χέρι μου στον Ουζουνίδη είναι κάτι προσωπικό. Ξέρει ο Μαρίνος, είναι προσωπικό».

Αναφορικά με τον Ρισβάνη: «Μένει ελεύθερος και έχει κλείσει στον Ολυμπιακό».
Αναφορικά με το μέλλον του Μιλόγεβιτς: «Σε λίγο καιρό θα τα μάθετε όλα. Είναι ένας προπονητής με μεγάλο ήθος, πάρα πολύ καλός προπονητής και πολύ καλός άνθρωπος. Εγώ πιστεύω ότι θα μείνει. Έχει δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο έργο και θεωρώ ότι πρέπει να κάτσει να το ολοκληρώσει».