Σημερινή

Σάββατο, 23/03/2019
RSS

«Να εξοργιστώ ή να είμαι χαρούμενος;»

| Εκτύπωση | 04 Απρίλιος 2017, 07:51 | Σημερινή

ΑΕΚ
«Χώσιμο» για το πρώτο ημίχρονο και συγχαρητήρια για την εικόνα στο δεύτερο, περιελάμβανε η ομιλία του Χιμένεθ στους παίκτες του


Ασορτί με την… ανάμεικτη εμφάνιση της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν και η ομιλία του τεχνικού της «Ένωσης», Μανόλο Χιμένεθ, στους παίκτες του, στη χθεσινή προπόνηση.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι σκληρός ή ψύχραιμος μαζί σας σήμερα. Να είμαι χαρούμενος ή να εξοργιστώ; Σίγουρα αυτό που καταφέρατε στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου εύκολο και μόνο μεγάλες ομάδες παγκόσμιας κλάσης μπορούν να κάνουν τέτοιες ανατροπές, κόντρα σε εξίσου μεγάλες ομάδες», είπε, αρχικά, ο Ισπανός κόουτς στους παίκτες του.

Και πρόσθεσε: «Παρότι είχαμε τραγική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, γυρίσαμε τον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν τραγικοί και δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Πέρασα μιαν άσχημη νύχτα, προσπαθούσα να σκεφτώ τι έφταιξε στο πρώτο ημίχρονο.

Μπαίναμε πολύ άσχημα σε όλες τις φάσεις, λες και φοβόμασταν. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μάς έκανε μόνο μια φάση και πέτυχε γκολ. Και φυσικά και αυτό πρέπει να το δούμε. Τώρα, πρέπει να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Πλατανιά, που θα είναι ακόμα ένας τελικός για εμάς».