Σημερινή

Κυριακή, 16/06/2019
RSS

Στα άκρα ο Εσιέν με τον Παναθηναϊκό

| Εκτύπωση | 02 Απρίλιος 2017, 12:00 | Σημερινή

Ο Μάικλ Εσιέν δεν αφήνει ήσυχο τον Παναθηναϊκό και ίσως του δημιουργήσει πρόβλημα στο θέμα της αδειοδότησης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, τραβώντας στα άκρα την κόντρα του με τη διοίκηση των πρασίνων. Ο Γκανέζος μέσος έχει αποστείλει εξώδικο στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, την οποία κοινοποίησε στην Επιτροπή Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας και στην ΟΥΕΦΑ, επειδή έχει καθυστερήσει η έκδοση της απόφασης στην προσφυγή που είχε καταθέσει, ζητώντας να του επιδικαστούν 651.000 ευρώ.

Στο εξώδικο αναφέρεται μεταξύ άλλων, από τη δικηγόρο του παίκτη, Άσπα Σουλούκου: «Στις 22 Δεκεμβρίου 2016 ο εντολέας μού κατήγγειλε την από 8 Ιουλίου 2016 λύση συμβολαίου λόγω καταγγελίας/συμφωνία αποζημίωσης. Η ανωτέρω καταγγελία συζητήθηκε, κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στις 13 Φεβρουαρίου.

Εντούτοις, για διάστημα σχεδόν δύο μηνών από την εκδίκαση της υπόθεσης, δεν έχει δημοσιευθεί καμία απόφαση. Δεδομένης της καθυστέρησης, στερούμαι για όλο το παραπάνω διάστημα δεδουλευμένες προ ετών αποδοχές μου. Σας καλώ όπως άμεσα και σε κάθε περίπτωση το αργότερο ώς την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 (καταληκτική για τη διαδικασία της Αδειοδότησης ημερομηνία) προβείτε στη δημοσίευση της σχετικής καταγγελίας».