Σημερινή

Παρασκευή, 22/03/2019
RSS

Εξαντλούν όλα τα περιθώρια με Γκαρντ

| Εκτύπωση | 23 Μάρτιος 2017, 07:51 | Σημερινή

Αν και όλα έδειχναν πως ο Τάκης Λεμονής ήταν ένα βήμα από την επιστροφή του
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περίμεναν μέχρι αργά ψες την απάντηση του Ρεμί Γκαρντ στην πρόταση που του έχουν καταθέσει και εν συνεχεία, αν αυτή είναι αρνητική, θα περάσουν σε άλλη λύση από την Ελλάδα ή το εξωτερικό. Έτσι, σήμερα λογικά θα ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό.

Η φημολογία των τελευταίων ωρών μπορεί να ήθελε τον Τάκη Λεμονή ένα βήμα από την τρίτη του επιστροφή στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του Ρεμί Γκαρντ.

Ο Γάλλος τεχνικός, ο οποίος είχε έρθει στην Ελλάδα και είχε συζητήσει απευθείας με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά, είχε διορία να απαντήσει στην «ερυθρόλευκη πρόταση» μέχρι την Τετάρτη τα μεσάνυχτα.

Αυτό τόνιζαν από τον Ολυμπιακό και συμπλήρωναν ότι στη συνέχεια, αν δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη λύση, θα περάσουν σε άλλη επιλογή, χωρίς να διευκρινίζουν αν αυτή θα είναι από την Ελλάδα (Τάκης Λεμονής) ή από το εξωτερικό.

Το δεδομένο όμως είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν μέχρι τέλους να φέρουν από τώρα στον Ολυμπιακό τον Γάλλο τεχνικό, με προοπτική και την επόμενη σεζόν, για να μην πάνε σε μια ακόμα λύση που θα χαρακτηριστεί ως «λύση ανάγκης».