Σημερινή

Τρίτη, 19/02/2019
RSS

ΚΟΚ Δύο υποψήφιοι για την προεδρία

| Εκτύπωση | 27 Μάιος 2018, 18:00 | Σημερινή

ΤΗ ΘΕΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΥΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΖΟΥΡΙΔΗΣ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης, η οποία είναι και εκλογική και θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου 2018, έχουν υποβληθεί δύο υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας για την περίοδο 2018-2022.
Βάσει του Καταστατικού της ΚΟΚ, η γραπτή δήλωση υποψηφιότητας για τη θέση του Προέδρου θα πρέπει να συνοδεύεται από ενυπόγραφη και ενσφράγιστη επιστολή ενός σωματείου, στην οποία να αναφέρεται ότι το εν λόγω σωματείο προτείνει την υποψηφιότητα και ενός δεύτερου σωματείου και να αναφέρεται ότι υποστηρίζει την υποψηφιότητα.

Τον νυν Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΚ κ. Λούη Δημητρίου, προτείνει για τη θέση του Προέδρου της ΚΟΚ για την περίοδο 2018-2022, το σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και την υποστηρίζει το σωματείο ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ.

Τον νυν Γ. Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΚ κ. Ανδρέα Μουζουρίδη προτείνει για τη θέση του Προέδρου της ΚΟΚ για την περίοδο 2018-2022, το σωματείο ΕΝΑΔ και την υποστηρίζει το σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.