Σημερινή

Δευτέρα, 18/02/2019
RSS

Τελετή βράβευσης των σκοπευτών της Αμμοχώστου

| Εκτύπωση | 11 Μάρτιος 2018, 18:00 | Σημερινή

Απονομή επάθλων στους αθλητές του σκιτ Κωνσταντίνα Νικολάου και Φώτη Αθανασίου, από τον πρόεδρο του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη.

Η ετήσια τελετή βράβευσης των αθλητών και αθλητριών της Σκοπευτικής Οργάνωσης Αμμοχώστου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 4 Μαρτίου, στη Λεμεσό και τελούσε υπό την αιγίδα του προέδρου του ΚΟΑ, Κλεάνθη Γεωργιάδη, με αθλοθέτη την Τράπεζα Κύπρου. Μιλώντας στην εκδήλωση ο πρόεδρος του σωματείου Δημήτρης Λόρδος αναφέρθηκε στις επιτυχίες των αθλητών τη χρονιά που πέρασε, οι οποίες, όπως ανέφερε, συμβάλλουν στην περαιτέρω ανέλιξη και προώθηση της κυπριακής σκοποβολής και στην προβολή της χώρας μας διεθνώς.

Συμβάλλουν επίσης στο να διατηρούν ανεξίτηλη τη μνήμη της Αμμοχώστου και να κρατούν εν ζωή το προσφυγικό σωματείο της ΣΚΟΑΜ. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν, επίσης, ο γενικός γραμματέας της ΣΚΟΚ Ανδρέας Λαζανίτης, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα αθλητισμού Φοίβος Ζαχαριάδης και ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης. Όλοι οι ομιλητές συγχάρηκαν τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και το Δ.Σ. του σωματείου για τις δραστηριότητές του και ευχήθηκαν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια και γρήγορη επιστροφή στη φυσική έδρα της ΣΚΟΑΜ στην Αμμόχωστο.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν αθλητές και αθλήτριες της Σκοπευτικής Οργάνωσης Αμμοχώστου για τις επιτυχίες τους στα παγκύπρια πρωταθλήματα της ΣΚΟΚ, καθώς και για διεθνείς διακρίσεις τους, ενώ το διοικητικό συμβούλιο τίμησε άτομα για την όλη προσφορά τους προς το σωματείο και την κυπριακή σκοποβολή. Συγκεκριμένα, η ΣΚΟΑΜ τίμησε τους πρώην σκοπευτές και πρώην αξιωματούχους της Τάσο Λόρδο και Γαβριήλ Οδυσσέως, την πρώην πρωταθλήτρια και νυν προπονήτρια Ειρήνη Παντελή, τον τέως πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας και τέως αντιπρόεδρο της ΣΚΟΚ Προκόπη Γαβριηλίδη και τον πρόεδρο του ΚΟΑ Κλεάνθη Γεωργιάδη.

Για τις παγκύπριες και διεθνείς επιτυχίες τους στη σκοποβολή βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι αθλητές και αθλήτριες σε κάθε αγώνισμα:

ΣΚΙΤ: Κωνσταντίνα Νικολάου, Φώτης Αθανασίου, Μεχμέτ Σαμπάτσι και Αλέξανδρος Μούντης

ΤΡΑΠ: Νιχάτ Αχτερζί, Αχμέτ Ρατίπ, Θεόδωρος Παναγή, Εμίρ Εμιρζάτε, Εκρέμ Γκιουνμπέη και Νίκος Δημητρίου

ΑΕΡ. ΤΟΥΦΕΚΙ: Ανδρέας Χαραλάμπους, Άντονυ Δημητρίου, Νικόλας Φαλάς, Στέλιος Πολυβίου και Χάρης Χαραλάμπους

ΑΕΡ. ΠΙΣΤΟΛΙ: Ανδρέας Χαραλάμπους, Δημήτρης Ανδρέου, Ιωάννης Θεοδότου και Μαριάννα Λόρδου

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ / ΚΟΜΠΑΚ: Νεόφυτος Σιαλής, Χαράλαμπος Κυριάκου, Κούλλης Χάματσος, Δώρος Παμπακάς και Αλφρέδος Χριστοδουλίδης