Σημερινή

Πέμπτη, 20/06/2019
RSS

ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΠΑΦΟΣ - ΑΡΗΣ

| Εκτύπωση | 21 Ιανουάριος 2018, 18:00 | Σημερινή

Μία τεράστια ευκαιρία
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Ενισχυμένη (τα νέα αποκτήματα ξεκίνησαν εντυπωσιακά), με το ηθικό στα ύψη, τον κόσμο ανεβασμένο και έτοιμη να συνεχίσει την αντεπίθεση που θα τη φέρει όσο ψηλότερα γίνεται στο τέλος της κανονικής περιόδου. Σαφώς και με τη βαθμολογία ως έχει σήμερα, η αποφυγή της 13ης θέσης, είναι ο πιο κοντινός στόχος, αλλά στη Νέα Σαλαμίνα βάζουν πιο πάνω τον πήχη. Σήμερα μάλιστα έχουν μία τεράστια ευκαιρία για πολλαπλό κέρδος. Κερδίζοντας τη Πάφο, την πλησιάζουν στη βαθμολογία, αξιοποιούν τα χθεσινά αποτελέσματα και έχουν μάλιστα τεράστια πιθανότητα να ανοίξουν την ψαλίδα από τον Άρη.

Δεν την παίρνει άλλο
ΠΑΦΟΣ FC

Πριν από μερικές εβδομάδες στην Πάφο δεν κοιτούσαν πίσω τους (είχαν εξαιρετική συγκομιδή) και μιλούσαν άνετα για 7η θέση. Βαθμολογικά δεν έχουν ουσιαστική απόκλιση, αλλά η φτωχή συγκομιδή στο τελευταίο διάστημα, έχει δημιουργήσει άλλα δεδομένα με τις ομάδες που ακολουθούσαν να μειώνουν. Οπότε η Πάφος πρέπει πλέον να κοιτάει τι γίνεται στη πλάτη της. Τα περιθώρια είναι πλέον στενά και στην έξοδο στη Λάρνακα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, η ήττα απαγορεύεται. Φυσικά, ένα διπλό θα έχει τεράστια σημασία, αλλά και η ισοπαλία θα φέρει ηρεμία.

Μάχη για τον κάθε βαθμό
ΑΡΗΣ

Η κατάσταση είναι δύσκολη για τον Άρη, που παλεύει για να μπει στα πλέι-οφ. Μειονεκτεί σε βαθμούς και για να καταφέρει να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό θα χρειαστεί γερή συγκομιδή. Αν και υπάρχουν αγώνες όπου μπορεί να αρπάξει τρίποντα με ομάδες εκτός εξάδας, στην προσπάθειά του δεν περισσεύουν βαθμοί και είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει κέρδος παντού. Ξεκινώντας από το τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, που είναι το αουτσάιντερ, αλλά αν καταφέρει να τσιμπήσει ένα βαθμό, θα κερδίσει και άλλα πράγματα.