Σημερινή

Κυριακή, 19/05/2019
RSS

Μεγάλη επιτυχία για το Beach Volley

| Εκτύπωση | 24 Δεκέμβριος 2017, 18:04 | Σημερινή

Οι Χρυσοστόμου και Αποστόλου σε πανηγυρικό στιγμιότυπο από το τουρνουά της Λάρνακας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Μεγάλη επιτυχία για το κυπριακό βόλεϊ και τη διοίκηση Μιχάλη Κρασιά. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έδωσε δικαίωμα με κάρτα συμμετοχής και στην ανδρική εθνική ομάδα της Κύπρου στο Beach Volley για να συμμετάσχει στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν τον Απρίλιο στην Αυστραλία.

Η ανδρική ομάδα, που στα προκριματικά αποτελείτο από τους Δημήτρη Αποστόλου και Γεώργιο Χρυσοστόμου, παρά την υπερπροσπάθειά της πήρε τη δεύτερη θέση και έχασε την πρόκριση τον Αύγουστο στη Λάρνακα. Ωστόσο, η εξαιρετική πορεία της ομάδας, αλλά και η διοργάνωση που πήρε άριστα και αντανακλά στη διοίκηση Μιχάλη Κρασιά, οδήγησαν την Παγκόσμια Ομοσπονδία να δώσει κάρτα συμμετοχής και στην ανδρική μας ομάδα.

Τα ονόματα των αθλητών που θα συμμετάσχουν, θα ξεκαθαρίσουν σε μεταγενέστερο στάδιο και οι αποφάσεις θα ληφθούν από τον προπονητή της Εθνικής Β. Κουτουλέα. Σημειώνεται ότι η γυναικεία ομάδα προκρίθηκε, αφού το δίδυμο Μανωλίνα Κωνσταντίνου - Μαριότα Αγγελοπούλου πήραν το χρυσό στη Λάρνακα.
Οι υποψήφιοι παίκτες και παίκτριες θα ξεκινήσουν εντατικά προπονήσεις τον Ιανουάριο, ώστε να είναι πανέτοιμοι τον Απρίλιο. Ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ, δρ Μιχάλης Κρασιάς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός, λέγοντας ότι η παρουσία των ομάδων μας στη Λάρνακα, μας έδωσε το δικαίωμα συμμετοχής.