Σημερινή

Πέμπτη, 23/05/2019
RSS

ΑΠΟΛΛΩΝ Στην πρίζα και ας είναι ακλόνητο φαβορί

| Εκτύπωση | 17 Δεκέμβριος 2017, 18:05 | Του Θεόδωρου Καυκαρίδη

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, ΟΜΩΣ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ

Η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο είναι ο πρώτος λόγος για τον οποίον ο Απόλλωνας θα πρέπει να είναι προσεκτικός σήμερα απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας. Σίγουρα οι "μπλε" της Λεμεσού είναι το μεγάλο φαβορί, δεδομένο, όμως, ότι δεν υπάρχει περίπτωση υποτίμησης. Ένα από τα χαρακτηριστικά επί ημερών Αυγουστή είναι πως η ομάδα είναι συνεχώς στην πρίζα.

Ο Κύπριος τεχνικός, πέραν από τις επιτυχίες του, φροντίζει να δίνει συνεχώς μηνύματα εγρήγορσης. Είτε με τη στάση του στην καθημερινότητα της ομάδας, είτε με τις δημόσιες δηλώσεις. Ο Αυγουστή δεν δίστασε να κάνει κριτική και αυτοκριτική αμέσως έπειτα από μία δραματική, σημαντική νίκη επί της Ομόνοιας, δείχνοντας πως πάντα θέλει το καλύτερο.

Η εγρήγορση, το καλό κοουτσάρισμα, σε συνδυασμό με τη μεγάλη ποιότητα της ομάδας φέρνουν αποτέλεσμα, εξ ου και με βάση τους αγώνες που έδωσε ο Απόλλωνας έχει στατιστικά την καλύτερη επίδοση. Η πρόβλεψη για τη ροή του αγώνα εύκολη. Ο Απόλλωνας θα πιέσει από την αρχή, θα κάνει παιχνίδι και θα ψάξει το γρήγορο γκολ. Αν το πετύχει, κάνει πιο εύκολο το έργο του. Αν χρειαστεί να δείξει υπομονή, έχει αποδείξει πως μπορεί να το κάνει εξαιρετικά. Θα έχει ενδιαφέρον και η προσέλευση του κόσμου.

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στην "Σημερινή της Κυριακής" που κυκλοφορεί στα περίπτερα.