Σημερινή

Πέμπτη, 18/04/2019
RSS

ΜΠΑΣΚΕΤ Κούρσα δύο ταχυτήτων…

| Εκτύπωση | 26 Νοέμβριος 2017, 18:00 | Του Πολύβιου Αλεξάνδρου

Η ΑΕΚ, ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΒΑΛΟΥΝ ΠΙΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Η ΕΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ

Μετά το πέρας των πρώτων πέντε αγωνιστικών στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Basket League, φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Κι αυτό γιατί η διαφορά που χωρίζει τις τρεις ομάδες, που κατά τα φαινόμενα θα διεκδικήσουν τον τίτλο, ΑΕΚ, Κεραυνός και ΑΠΟΕΛ, από τις υπόλοιπες τέσσερις, Ένωση, ΕΘΑ, Απόλλωνα και ΑΠΟΠ, είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. Η ΑΕΚ διαγράφει μέχρι στιγμής αψεγάδιαστη πορεία, έχοντας τέσσερεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ακολουθεί ο ΑΠΟΕΛ με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ήττες και ο Κεραυνός με τρεις νίκες και μια ήττα.

Σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα της Λάρνακας δείχνει να διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να έχει μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο. Σταθερότητα στην απόδοσή της και κυρίως ένα ρόστερ γεμάτο ποιότητα. Η ομάδα του Δημήτρη Κουκούρη έδειξε από την πρεμιέρα τις προθέσεις της, κερδίζοντας στο ντέρμπι τον Κεραυνό με 84-75. Ακολούθησε το διπλό επί της Ένωσης (74-62), στη συνέχεια κέρδισε πολύ εύκολα τον νεοφώτιστο ΑΠΟΠ με 106-77 και τέλος πήρε το ροζ φύλλο αγώνος απέναντι στη φιλόδοξη ΕΘΑ, μέσα στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» με 91-69.

Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στην "Σημερινή της Κυριακής" που κυκλοφορεί στα περίπτερα.