Σημερινή

Τετάρτη, 25/04/2018
RSS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ Να ξαναγίνει «Κυρία» με τα όλα της!

| Εκτύπωση | 16 Ιούλιος 2017, 15:01 | Του Πολύβιου Αλεξάνδρου

ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΑΡΟΥΣ, ΣΙΛΝΤΕΦΕΛΝΤ, ΝΤΟΥΓΚΛΑΟ, ΜΠΑΝΤΑΛΟΦΣΚΙ, ΠΑΛΑΝΚΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ

Σε σχέση με την αντίστοιχη προηγούμενη περίοδο, στην Ανόρθωση είναι γενικώς αποδεχτόν ότι ο προγραμματισμός βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο. Ουσιαστικά, οι «κυανόλευκοι» έχουν στελεχωθεί στις πλείστες γραμμές και απομένουν ελάχιστες κινήσεις για να ολοκληρωθεί το παζλ της νέας περιόδου. Μιας χρονιάς που οι στόχοι είναι σαφώς πιο υψηλοί. Πρωτίστως, τη νέα σεζόν, άπαντες στην «Κυρία» θέλουν η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, να μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους λεγόμενους «μεγάλους» και ουσιαστικά να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο έπειτα από τέσσερα χρόνια. Είναι ενδεικτικό ότι η τελευταία φορά που η Ανόρθωση αγωνίστηκε στην Ευρώπη ήταν το καλοκαίρι του 2013, όταν αποκλείστηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ από την Γκέφλε Σουηδίας. Σε εκείνη τη σειρά, η Ανόρθωση είχε κερδίσει 3-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και έχασε στον επαναληπτικό με 4-0!

Τέσσερα χρόνια μετά, στην Ανόρθωση θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή, όμως, για να το πετύχουν, θα πρέπει να γίνει ο σωστός προγραμματισμός. Και για να μπορέσει να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους, θα πρέπει να ανέβει αγωνιστικό επίπεδο. Γι’ αυτό και οι Ανδρέας Παντελή - Ρόνι Λέβι, από την πρώτη στιγμή, έβαλαν στόχο, οι παίκτες που θα αποκτηθούν, να βοηθήσουν με την εμπειρία τους και τους υπολοίπους.

Διαβάστε περισσότερα στην έκδοση της "Σημερινής" της Κυριακής που κυκλοφορεί...