Σημερινή

Παρασκευή, 22/06/2018
RSS

ΑΠΟΕΛ Οι αδυναμίες, η πίεση και το καμπανάκι

| Εκτύπωση | 16 Ιούλιος 2017, 15:04 | Του Πολύβιου Αλεξάνδρου

ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑΚΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΟ «ΘΑΥΜΑ». ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ «ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ» ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στον ΑΠΟΕΛ η προσοχή έχει στραφεί εξ ολοκλήρου στον επαναληπτικό αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης στο Λουξεμβούργο με την Ντούντελαντζ. Μπορεί οι πρωταθλητές μας να εξασφάλισαν το προβάδισμα (1-0), ωστόσο η πρόκριση θα κριθεί το βράδυ της Τετάρτης, κάτι που ήταν ο στόχος των Λουξεμβουργιανών. Είναι αυτονόητο ότι η πίεση που υπάρχει, με το «καλημέρα», είναι αρκετά μεγάλη, και αυτό, λόγω, κυρίως, της εικόνας που παρουσίασε η ομάδα στον αγώνα στο ΓΣΠ. Ουσιαστικά, ο ΑΠΟΕΛ έδειξε αρκετές αδυναμίες, με κυριότερη το ότι δεν υπήρχε συνοχή στις γραμμές του. Οι παίκτες του Μάριο Μπέιν δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και να τη μεταφέρουν με τον σωστό τρόπο μπροστά. Γι’ αυτό και ελάχιστες φορές έφτασε στον Ντε Καμάργκο και αργότερα στον Ποτέ.

Η αμυντική γραμμή έμπαζε από παντού και οι γαλαζοκίτρινοι νιώθουν τυχεροί που ο Τούρπελ δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα. Γενικότερα, η ομάδα παρέπαιε, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο, και δικαίως ο κόσμος άρχισε να αντιδρά.

Διαβάστε περισσότερα στην έκδοση της "Σημερινής" της Κυριακής που κυκλοφορεί...