Σημερινή

Σάββατο, 23/06/2018
RSS

ΟΜΟΝΟΙΑ - Τα μαθηματικά τής προσδοκώμενης προόδου

| Εκτύπωση | 16 Ιούλιος 2017, 15:05 | Του Θεόδωρου Καυκαρίδη

ΟΜΟΝΟΙΑ: ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΟΙ "ΠΡΑΣΙΝΟΙ" ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 08-16

Με την έλευση του Πάμπου Χριστοδούλου και την υπόθεση ενίσχυση σε πλήρη εξέλιξη, ο πήχης των προσδοκιών στην Ομόνοια ανεβαίνει έπειτα από αρκετά χρόνια. Γίνεται λόγος για πρωταγωνιστική πορεία, κάπου στην εξίσωση μπαίνει και η λέξη τίτλος. Με δύο λόγια, άπαντες αναμένουν μία διαφορετική, αναβαθμισμένη ομάδα. Αυτήν τη στιγμή, δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση της δυναμικότητας της ομάδας. Υπολείπονται μέχρι και μισή ντουζίνα μετεγγραφές, δεν έχουμε εικόνα για τα νέα αποκτήματα, ούτε και για την αγωνιστική φιλοσοφία, όσο και αν εικάζει κάποιος, λόγω της καριέρας του Πάμπου Χριστοδούλου.

Η Ομόνοια, για να επανέλθει σε πρωταγωνιστικό στόχο, πρέπει πρώτα, λοιπόν, να δημιουργήσει πολύ δυνατό σύνολο, που θα φέρει αποτελέσματα. Αυτό είναι το «ψητό». Και αν η πρόοδος εντός γηπέδου θα φανεί στην πορεία, για τη πρόοδο στους αριθμούς η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά… συνήθως τη λένε. Και οι στατιστική πλευρά, οι μέσοι όροι, είναι αυτοί που δείχνουν την κατεύθυνση. Πρώτιστα, λοιπόν, η Ομόνοια πρέπει να ανεβάσει τους βαθμούς στον έλεγχο προόδου της.

Διαβάστε περισσότερα στην έκδοση της "Σημερινής" της Κυριακής που κυκλοφορεί...