Σημερινή

Σάββατο, 23/06/2018
RSS

ΑΕΛ Αρχηγός επί παντός επιστητού

| Εκτύπωση | 18 Ιούνιος 2017, 15:00 | Του Κωστή Σταυρινίδη

«ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

Νέα χρονιά, νέες προκλήσεις για τον Μάριο Νικολάου και την ΑΕΛ. Ο αρχηγός της λεμεσιανής ομάδας μίλησε στη «Σ» για όλα, τόσο για την περσινή χρονιά αλλά και για τη φετινή, που βρίσκει την ΑΕΛ μετά από τρεις περιόδους ξανά στην Ευρώπη. Ο Νικολάου έβαλε τον πήχη εκεί που πρέπει, χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά με ρεαλισμό. Τοποθετήθηκε για τον Μπαλτάζαρ, την ανάγκη να έχει η Λεμεσός νέο γήπεδο. Μία συνέντευξη επί παντός επιστητού. Με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να πλησιάζουν και να είναι το πρώτο σημείο αναφοράς:

«Νομίζω ήτανε καιρός η ΑΕΛ να επιστρέψει στην Ευρώπη!.. Είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει κάθε χρόνο να δίνει το "παρών" της στην Ευρώπη!.. Πέραν των οικονομικών οφελών που έχει μια έξοδος στην Ευρώπη, είναι σημαντικό τόσο για το κόσμο αλλά και την ιστορία της», η πρώτη τοποθέτηση του αρχηγού, που ήδη μαζί με την ομάδα βρίσκεται σε πλήρεις ρυθμούς προετοιμασίας.

Διαβάστε περισσότερα στην έκδοση της "Σημερινής" της Κυριακής που κυκλοφορεί...