Σημερινή

Σάββατο, 23/06/2018
RSS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ Η χρονιά που θα κρίνει το μέλλον της «Κυρίας»

| Εκτύπωση | 18 Ιούνιος 2017, 15:01 | Του Πολύβιου Αλεξάνδρου

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΡΟΝΙ ΛΕΒΙ. ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΤΥΧΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Η επιστροφή του Ανδρέα Παντελή στην Ανόρθωση, στις 20 του περασμένου Ιανουαρίου, συνοδεύτηκε με δύο μεγάλους στόχους. Κατ’ αρχάς τον τερματισμό της αβεβαιότητας που υπήρχε μέχρι εκείνη τη περίοδο και κατά δεύτερο, τη σταδιακή επαναφορά της νοοτροπίας του πρωταθλητή στην ομάδα. Μετά από έξι μήνες θα έλεγε κανείς ότι ο πρώτος στόχος έχει επιτευχθεί και με το παραπάνω. Πλέον, στην Ανόρθωση πνέει ούριος άνεμος, αφού η αβεβαιότητα έδωσε τη θέση της στην αισιοδοξία που εκπέμπει η διοίκηση.

Ο κ. Παντελή φρόντισε να πλαισιώσει το συμβούλιό του, με ανθρώπους που εμπιστεύεται 100% και, το κυριότερο, γνωρίζουν αρκετά καλά τον χώρο του ποδοσφαίρου. Κάτι που έχει θετικό αντίκτυπο ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας. Η Ανόρθωση κατάφερε το, για πολλούς, αρκετά δύσκολο, την λήξασα αγωνιστική περίοδο, να μπει δηλαδή στην εξάδα, ενώ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου, αποκλείοντας την ΑΕΚ. Κάπου εκεί, όμως, φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας που υπήρχε με τον Απόλλωνα, από τον οποίο αποκλείστηκε.

Διαβάστε περισσότερα στην έκδοση της "Σημερινής" της Κυριακής που κυκλοφορεί...