Σημερινή

Παρασκευή, 22/06/2018
RSS

Με το ίδιο πάθος και αποφασιστικότητα

| Εκτύπωση | 17 Φεβρουάριος 2017, 07:55 | ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Ξεκάθαρος ο στόχος, αφού θέλει να κερδίσει τον Εθνικό, ώστε να κάνει ακόμη ένα βήμα για την εξάδα


Στην Ανόρθωση είναι προσηλωμένοι στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Δεν παρασύρονται ότι θεωρούνται το φαβορί μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος για τη νίκη. Η Μεγάλη Κυρία την πάτησε αρκετές φορές στη φετινή σεζόν και βρέθηκε σε μειονεκτική θέση. Δεν θέλει να χαλάσει ό,τι έκτισε. Η παραμονή στην έκτη θέση και η παρουσία στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας είναι επιτακτικής ανάγκης.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να βρεθούν στο δεύτερο γκρουπ που θα είναι ό,τι χειρότερο, σε όλους τους τομείς. Η Ανόρθωση θέλει να δώσει συνέχεια στην ανοδική της πορεία. Δεν υφίσταται θέμα εφησυχασμού, αφού ο Εθνικός έδειξε ότι είναι μια ομάδα ικανή για όλα.

Υπάρχει σεβασμός προς τον αντίπαλο και το ζητούμενο είναι οι ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν με την ίδια θέληση, πάθος και αποφασιστικότητα. Το θετικό είναι ότι το κλίμα στην Ανόρθωση άλλαξε άρδην. Οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται με αυτοπεποίθηση και με τη νοοτροπία του νικητή, κάτι που δεν υπήρχε σε αρκετά παιχνίδια στη φετινή σεζόν.

Ανέβασμα των παικτών
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης ανέβασαν στροφές και αυτό αποδεικνύεται στο γήπεδο. Το άγχος που υπήρχε εξαφανίστηκε. Παίζουν απελευθερωμένα και με αρκετό πάθος. Αυτό όμως δεν είναι τυχαίο. Έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του Ανδρέα Παντελή στα ηνία του συλλόγου. Είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές και αυτό στην ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο.

Με τον κόσμο στο πλευρό της
Ο κόσμος της Ανόρθωσης αναμένεται να είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αναμένεται ότι το βράδυ της Κυριακής θα είναι αρκετές οι χιλιάδες των Ανορθωσιατών που θα παρευρεθούν στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ποντάρουν πάρα πολλά στον ενθουσιασμό του κόσμου, στην Ανόρθωση. Άλλωστε πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα και το θετικό είναι ότι σιγά-σίγα άρχισαν και αυτοί που την εγκατέλειψαν να έρχονται στο γήπεδο. Το κλίμα άλλαξε άρδην. Θέλουν να κτίσουν σε αυτό, αφού στην Ανόρθωση ξέρουν πολύ καλά ότι η δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος.

Επιτακτική
Η νίκη με τον Εθνικό είναι επιτακτική, όπως και στους άλλους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Κάθε παιχνίδι είναι και τελικός για την Ανόρθωση. Έτσι όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να δώσουν τη μάχη, για να υλοποιήσουν έναν στόχο που ναι μεν δεν συμβαδίζει με την ιστορία και το εκτόπισμα του συλλόγου, όμως θεωρείται απαραίτητος με τα δεδομένα που υφίστανται. Πρέπει να μπουν οι βάσεις και να κτίσει στις επιτυχίες, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, που θα πρέπει να επιστρέψει εκεί που της αρμόζει, στους τίτλους δηλαδή και στις διακρίσεις.

Μέσα ο Αγκιλάρ
Η μοναδική απουσία για την Ανόρθωση είναι ο Σιβού, που είναι τιμωρημένος με κάρτες. Ο Αγκιλάρ προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ρόνι Λέβι και θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ερέρο. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ισραηλινός τεχνικός θα έχει να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει. Αυτό όμως που έχει σημασία δεν είναι ποιοι θα αγωνιστούν αλλά αυτοί που θα επιλεγούν να δώσουν το 100%.