Σημερινή

Τρίτη, 24/04/2018
RSS

Βελτίωση και ενίσχυση

| Εκτύπωση | 12 Ιανουάριος 2017, 07:53 | ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

ΕΡΜΗΣ
Με την προοπτική ο «αέρας αλλαγής που φύσηξε» στις τάξεις του Ερμή, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Κοσμά, να είναι τόσο ισχυρός που θα οδηγήσει ξανά την ομάδα στις επιτυχίες, προετοιμάζονται οι «φτεροπόδαροι» ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με την Καρμιώτισσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Το κλίμα στις προπονήσεις έχει βελτιωθεί και άπαντες ευελπιστούν σε μια νέα αρχή, με μοναδικό στόχο την ανακατάληψη της έκτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Απαιτείται, όμως, σημαντική βελτίωση στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας, αρχής γενομένης από το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Καρμιώτισσα. Ο νέος προπονητής του Ερμή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της ψυχολογίας, αλλά και στην τακτική που θέλει να ακολουθήσουν οι παίκτες του. Ο Κοσμά επιδιώκει να δώσει έναν πιο επιθετικό χαρακτήρα στην ανάπτυξη του Ερμή και βάσει αυτής της φιλοσοφίας προσανατολίζεται σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Επιθετικό και στόπερ
Πέραν της βελτίωσης που πρέπει να έχει η ομάδα για να εκπληρώσει τον στόχο της, επιδίωξη της διοίκησης και της νέας τεχνικής ηγεσίας του Ερμή είναι να ενισχύσουν την ομάδα. Βασική προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός ποιοτικού επιθετικού, που θα προσδώσει προσωπικότητα και το εύκολο γκολ στην ομάδα της Αραδίππου. Ήδη άρχισαν να γίνονται κάποιες κινήσεις και αναμένονται εξελίξεις. Επιπλέον, θα γίνει προσπάθεια και για απόκτηση κεντρικού αμυντικού, μετά την αποχώρηση του Σίργκι.