Σημερινή

Τρίτη, 22/05/2018
RSS

Ψάχνει την υπέρβαση

| Εκτύπωση | 12 Ιανουάριος 2017, 07:52 | ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΔΟΞΑ
Η απρόσμενη ισοπαλία με την Αναγέννηση Δερύνειας διατήρησε τη Δόξα σε αρκετά δυσμενή βαθμολογική θέση. Η προσφυγική ομάδα είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ανέβει για πρώτη φορά φέτος στην 11η θέση και να κοιτάξει με αισιοδοξία το μέλλον, όμως την κλότσησε και πλέον παραμένει μόλις δυο βαθμούς πάνω από τη γραμμή του απευθείας υποβιβασμού.
Τα περιθώρια άρχισαν να στενεύουν για τη Δόξα, η οποία καλείται κάτω από αυτές τις βαθμολογικές συνθήκες να αντέξει την πίεση και να αντιδράσει, προκειμένου να εκπληρώσει τον στόχο της.

Βέβαια, αυτό προνοεί και υπερβάσεις, αφού η κλεψύδρα των αγώνων αδειάζει. Τα οκτώ παιχνίδια που απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου είναι σχετικά λίγα και απ' εδώ και μπρος τα όποια λάθη ενδεχομένως να στοιχίσουν διπλά και τριπλά.

Το Σάββατο η ομάδα θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ και θα χρειαστεί την υπέρβαση των παιχτών και της τεχνικής ηγεσίας ώστε να πάρει βαθμολογικό κέρδος. Το μεθαυριανό παιχνίδι είναι από αυτά που λέμε «εκτός προγράμματος», όμως, ο συγκεκριμένος όρος δεν ισχύει εδώ που ήρθαν τα πράγματα.

Η Δόξα θέλει πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς, ώστε να ανασάνει βαθμολογικά και να ατενίσει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.