Σημερινή

Παρασκευή, 25/05/2018
RSS

Στην εντατική μονάδα ο Πελέ

| Εκτύπωση | 11 Ιανουάριος 2017, 07:57 | ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Ένιωσε ενοχλήσεις στο στήθος και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας


Η περιπέτεια υγείας του Πελέ απασχολεί όλους στην Ανόρθωση, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το διοικητικό και οικονομικό κομμάτι. Ο ποδοσφαιριστής χθες το μεσημέρι ένιωσε ενοχλήσεις στο στήθος και υποβασταζόμενος οδηγήθηκε στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Η επί καθήκοντι ιατρική ομάδα έκρινε όπως ο ποδοσφαιριστής εισαχθεί στην καρδιολογική μονάδα του νοσοκομείου και υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η ιατρική ομάδα του νοσοκομείου έκρινε ότι τουλάχιστον για χθες το βράδυ ο Πελέ έπρεπε να παραμείνει στην εντατική. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έγιναν γνωστά, ενώ ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του θα υπάρξει σήμερα. Χθεσινές πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώθηκαν ιατρικά, έκαναν λόγο για πρόβλημα στην καρδιά. Κοντά στον ποδοσφαιριστή εκτός από την οικογένειά του βρέθηκε από την πρώτη στιγμή όλη η οικογένεια της Ανόρθωσης.

Διοικητικές εξελίξεις
Εξαιρετικά σημαντική χαρακτηρίζεται και δικαίως η σημερινή ημέρα για τα διοικητικά της Ανόρθωσης και την προσπάθεια λύσης στο αδιέξοδο που έχει παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα.

Η διοίκηση του σωματείου αποφάσισε όπως πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους όποιους ενδιαφερόμενους υπάρχουν και επιθυμούν, με στόχο να εξευρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο στην εταιρεία, ενόψει των Γενικών Συνελεύσεων τόσο του σωματείου όσο και της εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενοι είναι τρεις. Ο Ανδρέας Παντελή, ο νυν αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας Θέμης Βιολάρης και μια ομάδα εξω-διοικητικών παραγόντων. Ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή ωστόσο χθες ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πάει σε καμία συνάντηση, γιατί όπως υποστήριξε κάτι τέτοιο θα διχάσει τον κόσμο της ομάδας, δημιουργώντας νέα προβλήματα. Τόνισε πως εδώ και ημέρες κατέθεσε το δικό του πλάνο και δεν είναι σωστό να γίνονται επαφές. Σε ό,τι αφορά τον Θέμη Βιολάρη, γνωρίζει πολύ καλά τα της εταιρείας και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η τρίτη περίπτωση είναι της εξω-διοικητικής ομάδας. Κανένας από αυτούς δεν έχει εμπλακεί ξανά στην οποιαδήποτε διοίκηση της Ανόρθωσης. Έχουν έτοιμο πλάνο, έχουν συγκεντρώσει ένα πολύ σεβαστό χρηματικό ποσό με το οποίο πιστεύουν ότι μπορεί να ανταπεξέλθει η ομάδα στην τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά. Η πρόθεσή τους ήταν να εμπλακούν με τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου στα διοικητικά.

Ωστόσο, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί θα το πράξουν τώρα. Δεν έχουν πρόθεση να διοικήσουν οι ίδιοι αλλά να ορίσουν έναν εκτελεστικό πρόεδρο. Επομένως, η σημερινή ημέρα κρίνεται πολύ σημαντική καθώς θα διαφανούν οι οριστικές προθέσεις όλων των ενδιαφερομένων για την ανάληψη της διοίκησης της εταιρείας.

Στην αναμονή
Σε ό,τι αφορά το θέμα ενίσχυσης υπάρχει στασιμότητα. Η Ανόρθωση αναμένει την οριστική απάντηση του Ιβοριανού κεντρικού αμυντικού Κάι. Ο ποδοσφαιριστής έχει ενώπιόν του πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών με μηνιαίες απολαβές 10.000 ευρώ. Ο ίδιος για να πει το «ναι» θέλει 12.000 ευρώ τον μήνα. Επίσης, η «Κυρία» αναμένει την τελική απάντηση του ΠΑΟΚ για παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του 20χρονου αμυντικού Δημήτρη Γιαννούλη.

Με ΑΣΙΛ
Εν μέσω διοικητικών εξελίξεων, η Ανόρθωση καλείται σήμερα να πάρει το αποτέλεσμα εκείνο ώστε στον επαναληπτικό αγώνα να σφραγίσει την πρόκριση. Στις 16:00 φιλοξενεί στο Αντ. Παπαδόπουλος τον ΑΣΙΛ για τη φάση των 16 του κυπέλλου με τον Ισραηλινό προπονητή Ρόνι Λέβι να μην υπολογίζει στον Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

AΣΙΛ ΛΥΣΗΣ
Μόνο και μόνο που ο ΑΣΙΛ Λύσης θα αναμετρηθεί με την Ανόρθωση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι μεγάλο κέρδος. Το σημερινό παιχνίδι για την προσφυγική ομάδα , θα είναι μεγάλη εμπειρία και αναμένεται ότι η τεχνική ηγεσία θα δώσει την ευκαιρία και σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής.