Σημερινή

Τρίτη, 19/03/2019
RSS

Η Συνέλευση ανέδειξε το νέο διοικητικό συμβούλιο

| Εκτύπωση | 18 Ιούνιος 2015, 09:53 | Σημερινή

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου - Λάρνακας, η Γενική Συνέλευση της Νέας Σαλαμίνας, η οποία ανέδειξε και το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Πριν όμως τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης ανάψουν το πράσινο φως για ν' αναλάβουν τα ηνία τα 14 άτομα που έθεσαν υποψηφιότητα (απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Παντελής Ανδρονίκου), ο απερχόμενος Πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Ανδρέας Παρασκευά, έκανε τον απολογισμό της διετίας και υπογράμμισε ότι το χρέος μειώθηκε κατά 1.3 εκατομμύριο ευρώ.

Παράλληλα, ο κ. Παρασκευά προχώρησε και σε άλλες σημαντικές τοποθετήσεις. Μίλησε για τη συμφωνία με την ΚΟΠ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και για τα έργα αναβάθμισης στο «Αμμόχωστος». Έθιξε τις σχέσεις της Σαλαμίνας με την ΚΟΠ υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και καταλήγοντας κάλεσε το νέο διοικητικό συμβούλιο να ζητήσει συνάντηση με την Ομοσπονδία.

Μάλλον ο Πάρης Ανδρέου
Το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι 14μελές και τις επόμενες ημέρες θα καταρτιστεί σε σώμα. Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες, το νέο διοικητικό συμβούλιο θ' αναλάβει να ορίσει και τον επόμενο πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας, κάτι που προνοεί και το καταστατικό του συλλόγου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νέος πρόεδρος αναμένεται να αναλάβει ο κ. Παρασκευάς (Πάρης) Ανδρέου.

Αναλυτικά τα 14 ονόματα που κέρδισαν μια θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας: Πάρης Ανδρέου, Θουκής Θουκυδίδης, Ανδρέας Ιωαννίδης, Σίμος Ιωάννου, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Μιχάλης Μελεμένης, Γερόλεμος Μισιής, Μάριος Νικολάου, Παναγιώτης Παναγή, Παναγιώτης Πολυκάρπου, Σκεύος Προδρόμου, Νίκος Χατζηλάμπρου, Γιάννος Χρυσοστόμου.

* Στη Συνέλευση ενημερώθηκαν τα μέλη που δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους για τα προηγούμενα χρόνια, πως αν μέχρι τις 31 Αυγούστου ξεπληρώσουν για το 2015, θα διαγραφούν οι παλιές οφειλές.