Σημερινή

Σάββατο, 26/07/2014

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΑΤΣ ΟΦ ΑΠΟΕΛ και...ταμείο

| Εκτύπωση | 22/04/2012 |

Υπό την σκιάν της αναίσχυντης πράξης με την πλαστοπροσωπία της Ηλίας Γκρουβ με την Αφροδιτούλα Σταρ διεξάγεται η συνάντηση της Κυριακής, 22 Απριλίου, στην οποία ο φορμαρισμένος ΤΑΤΣ ΟΦ ΑΠΟΕΛ είναι πολύ κοντά στην επιτυχία. Ας δούμε τα προγνωστικά μας πιο αναλυτικά…

1Η ΚΟΥΡΣΑ
Ο ΝΤΑΪΑΜΟΝΤ ΚΛΕΙΤΟΣ είναι ανώτερος στον όμιλο και, παρά το ντεμπούτο του και δη στα 1500 μέτρα, έχει τον πρώτο λόγο. Αντίπαλοί του οι έμπειροι και με καλές επιδόσεις ΚΕΗΚ και ΛΟΣ ΙΡΟΣ ΜΠΕΗ.

2Η ΚΟΥΡΣΑ
Ο ΤΑΤΣ ΟΦ ΑΠΟΕΛ διέρχεται περίοδο πολύ καλής φόρμας και σε απόλυτα προσιτό όμιλο δύσκολα θα του ξεφύγει η νίκη. Θέση στους πρώτους διεκδικεί ο μεθοδικά προπονημένος ΘΟΔΩΡΗΣ, ενώ πολύ υπολογίσιμος είναι και ο δυναμικός ΝΑΙ. Αουτσάιντερ προβάλλει ο πανέτοιμος τώρα και ικανός ΜΠΑΤΤΕΡΦΛΑΗ ΜΠΟΫ.

3Η ΚΟΥΡΣΑ
Η ΑΛΕΞΙΑ ΣΑΝΤΗ προπονήθηκε εντατικά αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και με χαμηλά βάρη είναι η επικρατέστερη. Αντίπαλός της είναι η πανέτοιμη τώρα ΤΤΟΜΑΣ ΦΛΑΗ. Αουτσάιντερ παρουσιάζεται, παρά τα κιλά της, η φορμαρισμένη ΜΕΛΟΤΥ. Διάκριση διεκδικεί η βελτιωμένη ΒΙΤΤΗΣ ΚΟΥΗΝ.

4Η ΚΟΥΡΣΑ
Ο ΑΡΑΔΙΠΠΟΣ ξεκουράστηκε και στα 1200 μέτρα βρίσκεται κοντά στην 4η νίκη του. Ο ΜΙΣΤΕΡ ΤΤΟΝΗΣ στο ζενίθ της φόρμας του είναι ο βασικότερος αντίπαλος. Αμειβόμενη θέση διεκδικεί και η ταχύτατη ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΝΑ. Να μην αγνοηθεί ο ανερχόμενος ΜΑΕΣΤΡΟ.

5Η ΚΟΥΡΣΑ
Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ είναι σε φόρμα και με υποφερτή εκκίνηση θ' αποτελέσει το φαβορί. Σε αντίθετη περίπτωση, προβάδισμα θα αποκτήσει η σταθερή ΤΤΟΜΑΣ ΜΕΜΟΡΥ. Αμειβόμενη θέση διεκδικεί και η ΛΑΜΠΡΙΑΝΑ, που τρέχει με χαμηλά βάρη Για το τέτρακαστ οι ΠΑΝΓΚΕΡΑ ΤΡΕΖΙΑΡ και ΛΟΚΑ.

6Η ΚΟΥΡΣΑ
Ο ΤΣΙΑΚΟΥΤΗΣ ΜΠΟΫ έτρεξε αρκετά καλά προ 20ημέρου και πανέτοιμος τώρα έχει τον πρώτο λόγο. Σε πρωταγωνιστική εμφάνιση ευελπιστούν η πιο έτοιμη τώρα ΑΝΤΑΛΚΙΔΑ και ο ποιοτικός ΡΟΥΣΟΥΛΑΣ, που κάνει ντεμπούτο. Διάκριση διεκδικεί και ο σταθερός ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΡΟΣ.

7Η ΚΟΥΡΣΑ
Η ΧΑΗ ΦΛΑΗ ηττήθηκε μάλλον άδικα στην τελευταία κούρσα της και στο μίλι έχει το προβάδισμα. Αντίπαλός της προβάλλει ο αποδοτικός στο μίλι ΤΖΙΕΛΙΚΟ. Αουτσάιντερ προβάλλει η φορμαρισμένη ΚΕΟΒΙΤΑ. Για το τέτρακαστ ο ΧΡΙΣΤΑΡΑΣ και η ΣΙΑΠΙ ΑΛ ΡΗΜ, που έχουν ανταγωνιστικές επιδόσεις.

8Η ΚΟΥΡΣΑ
Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ επανέρχεται πολύ καλά προπονημένος και σε ιδανική απόσταση μπορεί να κερδίσει. Θέση στους πρώτους διεκδικούν ο γρήγορος ΛΑΚΚΥ ΣΤΑΡ και ο δυναμικός στα 1200 μέτρα ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗΣ. Αουτσάιντερ προβάλλει ο φορμαρισμένος ΚΙΓΚ ΠΕΤΡΑΛΛΗΣ. Να μην αγνοηθεί ο πανέτοιμος ΧΑΣΚΥ.

9Η ΚΟΥΡΣΑ
Ο ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ υπερισχύει σε επιδόσεις και έχει τον πρώτο λόγο. Σε πρωταγωνιστική εμφάνιση στοχεύουν οι ικανοί στον όμιλο ΣΙΗΝΑΓΙΑ και ΚΑΖΑΚ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ. Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ απέδωσε δυναμικά στην τελευταία κούρσα του και είναι υπολογίσιμος.

10Η ΚΟΥΡΣΑ
Ο ΝΤΙΣΠΟΛ ΝΤΙΟΥΚ ικανοποίησε στην τελευταία κούρσα του και έχει προβάδισμα. Αντίπαλοί του προβάλλουν ο σχετικά βελτιωμένος ΣΕΡ ΑΝΤΡΟΥΛΛΟΣ και ο φιλότιμος ΦΙΝΕΑΣΑΝ. Για το τέτρακαστ να υπολογισθούν η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ και ο ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΣΚΟΥΛΑΣ.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΠΑΡΟΛΙ ΤΡΙΟ ΤΕΤΡΑΚΑΣΤ PICK-6 ΠΟΝΗΡΑ
2) 5 1) 2 2) 5 5) 1Χ5 5) 11
3) 5 1Χ4 4Χ6Χ10 6) 6 6) 7
4) 1 ΟΛΟΙ 4Χ6Χ10 7) 1Χ6 7) 8
8) 6 ΟΛΟΙ 8) 1Χ6
9) 2 9) 2Χ5
10) 1Χ4

Rotation
26 στήλες 8 στήλες 42 στήλες 32 στήλες