Σημερινή

Δευτέρα, 17/06/2019
RSS

«Ο Μιχάλης Σπανός πληροί τις προϋποθέσεις μας»

| Εκτύπωση | 11 Ιούνιος 2017, 15:04 | Του Μιχάλη Παπαδόπουλου

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

«Ο ΣΤΟΧΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ; ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ. ΕΚΕΙ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ

«Κρίναμε πολιτικά και αποφασίσαμε ότι θέλουμε να στηρίξουμε έναν άνθρωπο που να μπορεί να εκφράσει όσο το δυνατόν πλατύτερα την κοινωνία και τις ανάγκες της»


Ο Μιχάλης Σπανός πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχει θέσει το ΑΚΕΛ για τις προεδρικές εκλογές, τονίζει ο Γ.Γ. του κόμματος, Άντρος Κυπριανού, επισημαίνοντας ότι, όπως και όλα τα ονόματα που αξιολογήθηκαν, είναι μια υποψηφιότητα ικανή και αξιόπιστη, που μπορεί να αγκαλιαστεί από τα ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας.

Αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, εκφράζει ικανοποίηση για την επανέναρξη της διαπραγματευτικής διαδικασίας, υποδεικνύει, ωστόσο, πως για να υπάρξει προοπτική τελεσφορίας των συνομιλιών, θα πρέπει να υποχρεωθεί η Τουρκία να τοποθετηθεί στα μείζονα ζητήματα, όπως είναι το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων.

Διαβάστε περισσότερα στην έκδοση της "Σημερινής" της Κυριακής που κυκλοφορεί...