Σημερινή

Πέμπτη, 21/02/2019
RSS

Πού θα κάνουν διακοπές οι πολιτικοί

| Εκτύπωση | 12 Αύγουστος 2018, 18:00 | Σημερινή

Τρεις αρχηγοί κομμάτων -Αβέρωφ Νεοφύτου, Άντρος Κυπριανού και Γιώργος Λιλλήκας- ψήφισαν Πάφο για τη χαλάρωσή τους

Εβδομάδα κορύφωσης των διακοπών και οι πλείστοι πολιτικοί αρχηγοί ετοιμάζουν βαλίτσες για να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Κάποιοι εκ των πολιτικών αρχηγών έβγαλαν ήδη τα κοστούμια και τις γραβάτες και φόρεσαν τα καλοκαιρινά τους, ενώ άλλοι αναμένεται να εξορμήσουν σε βουνό ή θάλασσα τις επόμενες ημέρες. Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου θα περάσει τις διακοπές οικογενειακώς, στην Πάφο και πιο συγκεκριμένα στη γενέτειρά του Αργάκα. Στην επαρχία Πάφου θα παραθερίζει και ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ.

Ο Άντρος Κυπριανού θα χαλαρώσει με την οικογένειά του στο μικρό του εξοχικό, στο χωριό Αρόδες. Εκτός Κύπρου για διακοπές με την οικογένειά του θα μεταβεί ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ενώ ο Μαρίνος Σιζόπουλος δεν θέλησε ευγενικά να αποκαλύψει πού θα βρίσκεται τον Δεκαπενταύγουστο. Πάφο ψηφίζει και ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο οποίος θα απολαύσει οικογενειακές στιγμές τον Δεκαπενταύγουστο στο Λατσί.

Η πρόεδρος της Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους θα βρίσκεται στη Λεμεσό μέχρι τις 15 Αυγούστου με την οικογένειά της και στις 16 του μήνα θα αναχωρήσει για ανθρωπιστική αποστολή στη Ζιμπάμπουε. Ο πρόεδρος των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης, λόγω πένθους (έχασε την πεθερά του), δεν θα κάνει διακοπές, ενώ ο Χρίστος Χρίστου του ΕΛΑΜ δεν αποφάσισε ακόμα αν θα μείνει εντός Κύπρου ή αν θα ταξιδέψει στο εξωτερικό.