Σημερινή

Κυριακή, 24/03/2019
RSS

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει τη φιλοαγροτική της πολιτική

| Εκτύπωση | 09 Σεπτέμβριος 2018, 18:00 | Σημερινή

Για τη βούληση της Κυβέρνησης, να συνεχίσει να εφαρμόζει τη φιλοαγροτική της πολιτική και να στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τον κόσμο της υπαίθρου, διαβεβαίωσε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής, σε χαιρετισμό του στη χοροεσπερίδα του Σωματείου «Τριπτόλεμος» Ευρύχου, προχθές.

Ο κ. Καδής αναφέρθηκε στη σημασία της μετονομασίας του Γεωργικού Αθλητικού Σωματείου από Κινύρας σε «Τριπτόλεμος», όνομα ήρωα της Μυθολογίας που συνδέεται με τον μύθο της Δήμητρας και τη διάδοση της καλλιέργειας της γης, για να τονίσει ότι καταδεικνύει τις γεωργικές καταβολές της Ευρύχου, τις οποίες τιμά μέχρι σήμερα.

Η Ευρύχου είναι ιδιαίτερα γνωστή για την ποιότητα των μήλων της, χωρίς, ωστόσο, να υστερούν σε ποιότητα και τα υπόλοιπα γεωργικά προϊόντα της, όπως τα αμύγδαλα, οι ελιές, το σταφύλι και τα σιτηρά, επεσήμανε. Αφού ανάφερε ότι για ογδόντα και πλέον χρόνια ο «Τριπτόλεμος» Ευρύχου δίνει δυναμικό «παρών» σε κάθε αθλητική, κοινωνική, καλλιτεχνική, εθνική και πολιτιστική δραστηριότητα της περιοχής, προσδίδοντάς της ζωντάνια και φέρνοντας στο προσκήνιο τους ανθρώπους της, ιδιαίτερα τους νέους, ο κ. Καδής συνεχάρη τα μέλη του Σωματείου.