Σημερινή

Κυριακή, 26/05/2019
RSS

Καταιγιστικές οι εξελίξεις με το «καλημέρα» της «Γαλάτειας»

| Εκτύπωση | 09 Σεπτέμβριος 2018, 18:01 | Σημερινή

Με μία καταιγίδα συνταρακτικών εξελίξεων, που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο δευτερόλεπτο, επιστρέφει απόψε στις οθόνες μας ο τρίτος κύκλος της σειράς εποχής του «Σίγμα» «Γαλάτεια».

Η σημερινή πρεμιέρα θα μας μεταφέρει στο 1963, όταν πια τίποτα δεν είναι το ίδιο ούτε για την Κύπρο μας, ούτε για τους ήρωες της σειράς. Σκορπισμένοι, ο κάθε ένας προσπαθεί να βρει τον δικό του δρόμο για να ξεχάσει ένα παρελθόν που πληγώνει. Σε χρόνια πέτρινα και αιματοβαμμένα για την Κύπρο, οι ήρωες γίνονται πια ιστορικά πρόσωπα και μαζί με τους νέους χαρακτήρες γράφουν τις νέες σελίδες της ιστορίας της Κύπρου.

Με απρόσμενα γεγονότα, συνεχείς εξελίξεις και ανατροπές, η «Γαλάτεια» και αυτήν την τηλεοπτική σεζόν συναντά την Ιστορία και γίνεται συνοδοιπόρος των γεγονότων που σημάδεψαν την πατρίδα μας. Μια πληγωμένη πατρίδα, που οι πληγές της είναι ακόμα ανοικτές. Πρεμιέρα απόψε, στις 9.15 μ.μ., αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και καθημερινά στις 7.15 μ.μ.

Από αύριο… «όλα καλά»

Εξάλλου, αύριο Δευτέρα, ποδαρικό στη νέα τηλεοπτική χρονιά θα κάνει και η νέα εκπομπή του «Σίγμα», «Όλα καλά». Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ενώνει τις δυνάμεις της με την Τζώρτζια Παναγή, τη Χριστιάνα Αντωνίου και τον Andrew George Ευτυχίου για να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα που μας υπόσχεται ότι θα είναι ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Είναι μια μεσημβρινή διαφορετική εκπομπή με κύριο γνώρισμα το χιούμορ, τον αυτοσαρκασμό, τον σαρκασμό, τον σχολιασμό και το πείραγμα. Θα γίνει η καλύτερή σου παρέα το μεσημέρι γιατί πλέον έχει έρθει η στιγμή να βάλεις μια τελεία σε όλα όσα γνώριζες από τις μεσημβρινές εκπομπές. Παρουσίαση θεμάτων που έγιναν viral, τρολάρισμα, παιχνίδια, συνεντεύξεις αλλιώς, κοινωνικά θέματα και όλα όσα σαρκάζεις… αυτοσαρκάζονται στη μικρή σου οθόνη.Ενώ, η Κλέλια Γιασεμίδου θα είναι σε ρόλο έκπληξη.

«Όλα καλά», μια εκπομπή που μας έκοψε τις διακοπές στη μέση, μας έβγαλε από τη θάλασσα και μας χάλασε τη δίαιτα. Η ισχύς εν τη ενώσει για να πάνε όλα καλά! Συντονίζει η Κωνσταντίνα Ευριπίδου. Από τη Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά, στη 1:30 το μεσημέρι, στο «Σίγμα».