Σημερινή

Κυριακή, 16/06/2019
RSS

Φέτος στο «Σίγμα» «όλα μπορούν να συμβούν»

| Εκτύπωση | 26 Αύγουστος 2018, 18:01 | Σημερινή

«ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ», «ΘΕΚΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ» ΚΑΙ «ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ» ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΝΤΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

Με τρεις πρεμιέρες κάνει αύριο ποδαρικό στη νέα τηλεοπτική χρονιά το «Σίγμα», το οποίο μας προϊδεάζει ότι φέτος «όλα μπορούν να συμβούν». Τον χορό θα σύρει πρώτος ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, που επιστρέφει με το ανανεωμένο «Πρωτοσέλιδο», θα ακολουθήσει η Θέκλα Πετρίδου, που με συμπαρουσιαστή τον Πέτρο Αθανασίου θα συνεχίσουν να μας «μιλάνε ανοικτά», ενώ τον πρώτο κύκλο με τις πρεμιέρες θα κλείσει λίγο πριν από το μεσημέρι η Κατερίνα Χριστοφίδου με το «Μεσημέρι και κάτι». Σύντομα, βέβαια, στο πρόγραμμα του σταθμού θα ενταχθούν κι άλλες εκπομπές και σειρές, που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και θα το ανεβάσουν ξανά στην κορυφή.

Πιστός στο ραντεβού ο Ανδρέας

Στο «Πρωτοσέλιδο», από αύριο και καθημερινά από τις 6:45 μέχρι τις 9:30 το πρωί, θα ενημερωνόμαστε για όλες τις ειδήσεις της ημέρας. Πολιτική, οικονομία, κοινωνία, διεθνής ενημέρωση, περιβάλλον, υγεία, εθελοντισμός, αθλητισμός και όλα τα μεγάλα γεγονότα. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης με δελτία ειδήσεων, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, ανταποκρίσεις, απευθείας μεταδόσεις και τους πρωταγωνιστές στο στούντιο της εκπομπής. Με αντικειμενικότητα, συνέπεια και καθαρή ματιά, ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, μαζί με τις Χαρούλα Αλέξη και Γαβριέλλα Ζάρτηλα, αναλύει και παρουσιάζει τις ειδήσεις που θα γίνουν… ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.

«Μιλάμε ανοικτά» από το πρωί

Τη σκυτάλη από τον Ανδρέα Δημητρόπουλο θα πάρουν στις 9.30 το πρωί οι Θέκλα Πετρίδου και Πέτρος Αθανασίου, οι οποίοι από τον Μάρτιο του 2018 μιλούν ανοικτά με τους τηλεθεατές. Με μιαν ανατρεπτική δομή, μια ρεαλιστική εκπομπή που δεν είναι ριάλιτι, όπου τα θέματα τα επιλέγουν οι ίδιοι οι τηλεθεατές μέσω των επιστολών τους. Οι επιστολές παρουσιάζονται ανώνυμα και μέσα από τη συζήτηση με τον κόσμο αλλά και τους καλεσμένους της εκπομπής, λέγονται τα πράγματα με τ' όνομα τους για τις ανθρώπινες σχέσεις, την ψυχική υγεία, τη σωματική υγεία, την κοινωνία, τα παιδιά, τους γάμους, την οικογένεια, τον έρωτα και γενικά τη ζωή. «Θέκλα μιλάμε ανοικτά», λοιπόν, από αύριο και καθημερινά στις 9.30 το πρωί.

«Μεσημέρι και κάτι»

Από αύριο Δευτέρα και κάθε μέρα στις 11:30 το πρωί θα χτυπάει η καρδιά της ενημέρωσης με δυναμικές παρεμβάσεις, ουσιαστικό σχολιασμό και εκ βαθέων αναλύσεις. Η Κατερίνα Χριστοφίδου βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο και ζητάει τις απαντήσεις στα ερωτήματα των πολιτών. Ειδήσεις, ρεπορτάζ και αναλύσεις για μια σφαιρική προσέγγιση της τοπικής και διεθνούς ειδησεογραφίας. Εκτενής ενημέρωση, δελτία ειδήσεων, αναλυτικά ρεπορτάζ, τηλεφωνικές παρεμβάσεις και οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων στο στούντιο θα δίνουν τις δικές τους απαντήσεις και τη δική τους σκοπιά στην είδηση.

Με κριτική και αντικειμενική ματιά από το ειδησεογραφικό τμήμα που μεταφέρει άμεσα ό,τι γίνεται στην Κύπρο και στον κόσμο με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών μέσων και του διαδικτυακού SIGMALIVE για έγκυρη, γρήγορη και άμεση ενημέρωση! Δυναμικά, ξεκάθαρα, σταράτα. Χωρίς μισόλογα που χαϊδεύουν τα αφτιά αλλά με τον δυναμισμό της διερευνητικής δημοσιογραφίας, η Κατερίνα Χριστοφίδου και η εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» μαζί μας και φέτος από αύριο, στις 11.30 το πρωί.