Σημερινή

Κυριακή, 17/02/2019
RSS

Χωρίς αποτέλεσμα οι διαγωνισμοί για έργα στο οδόφραγμα Δερύνειας σ

| Εκτύπωση | 19 Αύγουστος 2018, 18:00 | Σημερινή

Χωρίς αποτέλεσμα οι διαγωνισμοί για έργα στο οδόφραγμα Δερύνειας στην τ/κ πλευρά

Δημόσιοι διαγωνισμοί που είχαν προκηρυχθεί στην τ/κ πλευρά για εργασίες για το άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας ολοκληρώθηκαν και πάλι, στις 15 Αυγούστου, χωρίς να υπάρξει προσφοροδότης. Όπως μετέδωσε το ΚΥΠΕ, σύμφωνα με τ/κ ιστοσελίδες, το θέμα δημοσιοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Οκάν Νταγλί, εκπρόσωπος της τ/κ Πρωτοβουλίας Αμμόχωστος, που έγραψε για ψεύτικους δημόσιους διαγωνισμούς που φυσιολογικά κατέληξαν χωρίς αποτέλεσμα και ειρωνικά ευχαριστεί γι' αυτό την «κυβέρνηση» ΡΤΚ - ΚΛ - ΚΚΔ - ΔΚ αλλά και τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Σύμφωνα με τη «Γενί Ντουζέν», πρόκειται για διαγωνισμούς που προκηρύχθηκαν για την κατασκευή χώρων στάθμευσης και κάποιες διορθώσεις κοντά στο σημείο διέλευσης και ήταν η δεύτερη φορά που ολοκληρώθηκε η διαδικασία χωρίς καμιά εταιρεία να λάβει μέρος. Η εφημερίδα αναφέρει στην ιστοσελίδα της πως η πρώτη φορά που ολοκληρώθηκαν οι διαγωνισμοί χωρίς αποτέλεσμα ήταν στις 18 Ιουλίου και γι’ αυτό επαναπροκηρύχθηκαν, με το ίδιο όμως τέλος.

Να σημειωθεί ότι ο Οκάν Νταγλί σε πρόσφατη συνέντευξή του σε τ/κ εφημερίδα είχε επικρίνει το γεγονός ότι οι διαγωνισμοί προκηρύσσονται με όρους τους οποίους κανείς προσφοροδότης δεν μπορεί να πληροί και είχε επικρίνει την τ/κ πλευρά για μη επίδειξη βούλησης για άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας, προβλέποντας ότι «με αυτά τα μυαλά δεν θα ανοίξει ούτε μέχρι το τέλος του χρόνου».