Σημερινή

Παρασκευή, 22/03/2019
RSS

Συναυλία για τους πυρόπληκτους Αττικής στη Λάρνακα

| Εκτύπωση | 12 Αύγουστος 2018, 18:00 | Σημερινή

Φιλανθρωπική συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στο «Hope for Children» και στην εκστρατεία #StandByGreece, με σκοπό την ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για παιδιά σε πυρόπληκτη περιοχή της Αττικής, πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής το ίδρυμα «Χριστίνα Α. Αποστόλου», με τη χορηγία του Δήμου Λάρνακας.

Η συναυλία, που τελούσε υπό την αιγίδα του δημάρχου Λάρνακας, πραγματοποιήθηκε στο Σπίτι του Εθελοντή και πλήθος κόσμου, πληρώνοντας ένα συμβολικό ποσό, προσέφερε για τους πυρόπληκτους της Αττικής και τα παιδιά. Σε χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας, ανέφερε ότι με τη φιλανθρωπική συναυλία «δίνουμε το μήνυμα ότι η καρδιά της Κύπρου, της Λάρνακας και του Ιδρύματος ‘Χριστίνα Α. Αποστόλου’, δεν μπορούσε να μείνει απαθής στο δράμα και στη μεγάλη ανάγκη που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες συνάνθρωποί μας της Αττικής.Με έναν απλό και συμβολικό τρόπο συγκεντρωθήκαμε για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, να δείξουμε εμπράκτως τα συναισθήματα αλλά και το πόσο μεγάλη καρδιά έχουν η Κύπρος, η Λάρνακα και το Ίδρυμα».

O πρόεδρος του Ιδρύματος, Λάκης Αποστόλου, ανέφερε ότι «η συναυλία πραγματοποιήθηκε από τη νεολαία του Ιδρύματος, σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας, προκειμένου να στηρίξουμε και εμείς τους Έλληνες πυρόπληκτους της Αττικής. Το Ίδρυμα ανταποκρίνεται πάντοτε όπου υπάρχει ανθρώπινη ανάγκη, και είμαστε περήφανοι που η νεολαία μας πρωταγωνίστησε σ’ αυτή την όμορφη πρωτοβουλία», κατέληξε.