Σημερινή

Δευτέρα, 20/05/2019
RSS

Είσοδος στα γήπεδα μόνο με Κάρτα Φιλάθλου

| Εκτύπωση | 29 Ιούλιος 2018, 18:00 | Σημερινή

Την εφαρμογή του θεσμού του Μητρώου Φιλάθλου από τη νέα αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε τη Δευτέρα σε δημοσιογραφική διάσκεψη ο ΚΟΑ. Στόχος, όπως τονίστηκε, είναι η καταστολή της βίας και η δημιουργία συνθηκών ασφάλειας στους αθλητικούς χώρους. Η εγγραφή στο Μητρώο Φιλάθλων ξεκίνησε από τις 25 Ιουλίου και θα συνεχιστεί μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2018, ενώ στη συνέχεια οι εγγραφές θα γίνονται στα γήπεδα, όταν θα διεξάγονται αγώνες. Η κατοχή της κάρτας είναι υποχρεωτική για όλους και σε κανέναν δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στα γήπεδα χωρίς αυτήν.

Σημειώνεται πως οι εγγραφές μπορούν να γίνονται διαδικτυακά αλλά και στα κέντρα εγγραφής που θα λειτουργήσουν στις επαρχίες. Συγκεκριμένα, διαδικτυακά μπορούν να γίνονται εγγραφές στο https://theasis.cy.net/koa από τις 25 Ιουλίου. Σε ό,τι αφορά τις διάφορες επαρχίες, οι εγγραφές γίνονται στο Τσίρειο Στάδιο, στο ΓΣΠ, στο Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία, στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, στο Στάδιο Αμμόχωστος, «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο Παφιακό και στο «Τάσος Μάρκου».

Για ηλεκτρονική κάρτα το κόστος είναι 1 ευρώ και αυτή μπορεί να εκδοθεί ηλεκτρονικά, ενώ υπάρχει και δυνατότητα έκδοσης πλαστικής κάρτας με κόστος 3 ευρώ. Η εγγραφή στο Μητρώο μπορεί να γίνει μέσω διαδικτύου, όμως η έκδοση της κάρτας, ακόμα και η ηλεκτρονική, μπορεί να γίνεται μόνο στα κέντρα εγγραφής, τα οποία λειτουργούν από 25 Ιουλίου μέχρι και τις 31 Αυγούστου (09.00-15.00 και 16.00-20.00 και Σάββατα από 09.00-15.00).